Deli para kazanmış kaybeden ky mi oldu bu kadar parayı acaba
Printable View
Kaybeden her zaman ky olmuştur ayikamadin mi dostum. Şükür bu galibe hiç mağlup olmadim lakin yine ky yazik oldu her zaman ki gibi
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın için bir ön görünüz var mı. Saygılar.
PGN605 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Galibin girdiği tahtaya ön görü yaparak vebale girmek istemem hocam. Malesef.
Sayın speksavar06 p.tesi için öngörünüz varsa merak ediyorum doğrusu paylaşırsanız sevinirim.
Hocam bende şuan hisse var zaten merak ettiğim acaba hisseyi bir süre yatay mı tutmak ister yoksa satışlar devam eder mi acaba.Sizi burada ve etyat ta bu aralar sık gördüğümden sormuştum.
Eyvallah hocam evet bende de vardı kendimce sizlerle beraber kendi fikirlerimi yazdım sizlerden fikirler edindim lakin ben 2 hafta öncesinden bir miktar almıştım galibin hisseye girdiğini görünce bir miktar daha aldım tavandan sonra ki 1.30 dan verdim. Vermemek zaten yanlış anlaşılmayim lütfen acemilik olur. Kağıt iki gün uçmuş tavan yapmış tavandan sonra 10 kademe yükselmiş daha da elde mal tutmak yersiz olur sonuçta galipten bahsediyoruz. :)
Bu saatten sonra bakarsin devam eder 1.50 leri görür bakarsin 1.00 altı olur.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Evet bende son tavanından önce 1.07 aldım tavandan sattım. Sonraki gün dayanamayıp 1.24 ten tekrar aldım. O gün hata ederek satmadım ve bir gün önce kazandıklarımı şuan itibariyle verdim.Bekliyorum yarın inşallah iyi olur ama bir miktar daha salabilir mi diye endişelerim var.Teşekkür ederim.