Uzun zamandır mevduata 21'li oranlar yoktu. Galiba baskıyı kaldırıyorlar yavaş yavaş...
Printable View
Akbankta faizlerde değişiklik yok bende ppf fonlarına geçeceğim galiba mecburen !! fonlama faizi 25.50 olmuş hala mevduat faizi 20 veriliyor olacak iş değil
Bugun garanti taban mevduatlara (100-200 bin puan arası) 50 baz puan arttırım getirdi, pazarteside 500 bin ve uzerine 75-100 baz puan arası artış bekleniyor, tahmin ddiyorumki haftalık veya 2 haftada bir 50 şer baz puan arttırım gelecek
Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.
Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burgan Dijitalde 20.5 den 21'e yükseltmiş.
Yok kesmiyorlar .Çok detaylı incelemiyorum gerçi extreleri ama görmedim .
Yanlız viop,fx ,hissede yapacaksanız oranlar için pazarlık yapın derim.İşyatırımın bu tür komisyonları diğer aracı kurumlardan pahalıdır biraz o açıdan pazarlık yapmakda fayda var.
Yatırım danışmanlığı için tüm aracı kurumlar yüzde olarak komisyon alırlar ancak sizin hesap veya fon yönetimi için değildir sanırım açtığınız hesap.Normal fon ,mevduat vs içinse onuda almazlar .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
REPO
Son (%) Fark %
REPO (GECELİK) 26,25
REPO HAFTALIK 26,27
REPO AYLIK 26,27
Bu oranları bloomberg'den aldım repo oranları vakıfbank halkbank vs sordum adamlar repoya %20 civarı oran veriyor mevduat la kafa kafaya neredeyse başka bi alternatif varmı şuan İşbank tahvil ve bonoları cazip görünuyor https://www.isbank.com.tr/TR/fiyatla...-bonolari.aspx