iş hisselerini belirtmiş, yine tek fiyat
Printable View
iş hisselerini belirtmiş, yine tek fiyat
Devam etsin . Etsin de bu rezillik sürsün savunulacak hiç bir tarafı kalmasın.
Bu rezilliğe ne gerek var topla hisselerini çık.
Arkadaş bu BİST yapılanması benim itibarıma zarar veriyor de çık.
Bir düşünün yıllarca iş bankasının 3 hissesi C gurubunda işlem görüyor.
Hisse almak istediğinde dikkatli ol bu guruptaki hisseler sakat hisseler mealinde yazı çıkıyor.
Yazık gerçekten yazık.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aklıma bir şey geliyor, acaba diyorum mesela Facebook’ta İş Bankası Mağdurları ismiyle bir sayfa açsak ve oradan sesimizi duyurmaya çalışsak nasıl olur acaba [emoji848]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu konunun bu sene meclise geleceğini düşünen var mı? Siyasilerden bi ses yok şimdilik sanki
Banka ile ilgili demeçler her defasında ansızın oldu..
C.Başkanı yurt dışı gezisinden gelirken beklenmedik bir şekilde İş bankası deyiverdi..
Yine C.başkanı bir mitingde birden konuşuverdi..
Ömer Çelik MGK sonrası gündemde yokken kimsede sormamışken İş bankası deyiverdi..
Yani bu konu biranda konuşularak alevlenebilir..
Zamanını bilemem.Ben sadece konuşulduğunda ve adım atıldığında hissede olmak istiyorum..
Bununda tek bir yolu var sabırla beklemek..
YTD..YTD...YTD...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ucuza gitti gene 1 tane.
4 kasım da uygulanacak olan kurallardan ( açığa satış vs ) kur, a ve b nin etkilenme durumu olabilir mi epey bişeyler değişiyor. en azından bizi ilgilendiren bişey var mıdır, inceleyen var mı?teşekkürler.
Bugün 4 kasım ve işlem saatleri değişti..
Ancak A,B ve kurucu hisseleri hariç..
Bunu da ayrıca belirttiler...
İlgili yazı...
Mevcut uygulama sürdürülerek, T. İş Bankası A.Ş. (A), T. İş Bankası A.Ş. (B) ve T. İş Bankası A.Ş. (Kurucu) payları (ISATR, ISBTR, ISKUR) tek fiyat işlem yöntemi ile (5 kez tek fiyat) işlem görmeye devam edecektir. Bu paylarda kredili alım ve açığa satış işlemleri yapılmayacak, Açık Takas Pozisyonu / Özkaynak oranı %100, Özkaynak Oranı da %0 olarak uygulanacaktır. İş Bankası A.Ş. (Kurucu, ISKUR) paylarının işlem sırasında fiyat marjı %50 olarak uygulanmaya devam edecektir.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi