http://i.hizliresim.com/mXboGR.jpg
Printable View
Son bir haftadır yabancı satışı vardi.mahkeme sonucunu bilmeseler bile kendilerine bazı bilgiler geliyordu. Yoksa neden satış yapsınlar ki. Bu önemli bir dava o yüzden de hemen karar gelmeyecekti Bilançoya göre hafif bir yukarı hareket sonrası benim düşüncem yön aşağıdır. Yatırım tavsiyesi değildir.
Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yabancı nasılsa madeni burda çoktan buldu,mahkeme sonuçlanacak
düşüncesiyle birçok insan hisssye girdi satacak olan satmakta zorlanmadı,
mahkeme bilançonun önüne geçti,bilançosu kâr açıklayan şirketlerin fiyatları
bir önceki döneminin üzerinde işlem görüyor.Yine sür aşağı al yukarı,dalgaları
yakalarsan ne âlâ.Zaten adamlar satıyor bakıyorsun başka tarafta toplanmış,
kimi zamanda gerçekten satıyorlar yine virman yapıyorlar diye düşünülüyor,bakalım
filmin sonu nasıl bitecek.
beyler bilanço kasım 19
Abd ziyareti kesinlesti.. Bistin ve kozaa nin olumlu fiyatlayacagi, hizli dususun alimla degerlendirilecegi bir gun olacak diye dusunuyorum.. Bakalim gorelim...
KOZAA VE GRUP için hayırlısı olsun
USA ziyareti zaten kesindi.
Sadece mektup nedeniyle , cahillerin aakıllarıyla birazdalga geçildi.
O mektubun üzerine , bir şeyler söylenmeden gidilmezdi.
Düşünüyoruz , arkadaşlar UMERİKA daki mevkidaşlarına ulaşmaya çalışıyorlar ( 21. yüzyılda nasıl ulaşamamaksa ) :)
Rusya - USA sözündedurmamış ; teröristeler tamamen temizlenmemiş ; şimdi ne yapacağız ; esip gürlediğimizgibi girecek miyiz ; yoksa oturmaya dewam mı ?
Ben pek bilmediğim için soruyorum :)
Evet bizim gibi cahillerin akıllarıyla dalga geçilirken sizin gibi kültürlü tabakanın temsilcileri ve başkanları 7 düvelin bu coğrafyada kurduğu oyunu, çizmeyi hedeflediği sınırları bozmak için can siparane mücadele veren ordumuzun moralini bozmak, ülkemizi işgalci göstermek için ta Fransa’lara gidip şikayetle meşguldü. Müdahale edilmediği ve oradan teröristler gelip saldırıda bulunduğunda neden müdahele edilmiyor, ABD izin vermeden adım atamıyoruz diyenler, müdahale edilip koridor başlarına geçirildiğinde ise ne işimiz var, neyin karşılığı girebildik deyip yine ülkesine düşmanlığını sergiliyor yeter ki Erdoğana vurabilelim, yeter ki Erdoğan kaybetsin.Bir kez bile ABD bin, Fransa’nın, Rusya’nın, İranın, Almanya’nın burada ne işi var demeyen güruh sürekli YPG terör örgütü değildir, neden bize saldırsınlar ki, onlar ülkelerini koruyan kahramanlar güzellemesi yaptı. Bunlar benim cahilane, göbeğini kaşıyan, bidon kafalı bir birey olarak kendi düşüncelerim olup bittabi katılmak zorunda değilsiniz. Allah devletimize,ülkemize ve milletimize zeval vermesin.
anlık takas rica,tşk