Sahipsiz eşeği döven çok olur azizim, bırak dövsünler (Alişan utansın) Bir çok şirket yakın zamanda bedelli yada bedelsiz açıkladı.
Bizde o da nanay, Ne diyelim askerliğimiz çok daha:)
Printable View
Sayın tekfaz borsa niye bu kadar satış yiyor.ytd
Mal alicam ama endeks bir durmadı.Endeks böyle bir aşağı yukarı sallayınca bende nereden alayım kestiremedim.ytd
İki günde %10 bedelsiz verdi. Çok bilenlere gelsin. Ytd
Sen 5 senedir hikaye yazıyorsun. Sonuç. 5 senede 5 ...Bu mu bildiğin. Ytd
Altınının değil ancak Haziran ayından geri yaklaşık 1 aydır sabit tutulan Döviz kurunun atağa kalkmasından yatırımcının endişe etmesi sonucu satış yemekte azizim.. Yanılmıyorsam dün Ülke risk primi de (CDS-550) yükselmiş yazıyordu. (Bunların hepsi rahatsızlığın emaresi, sonuçları) şom ağızlılar ne zamandır çağırıyorlardı zaten kötüyü. Bir yerlerine kına yaksınlar artık:)
Sonuçta birileri de bu oynaklıkta para kazanacak. Ez cümle Millet Bayrama kafası rahat girmek istiyor, Borsa daha düşermi dururmu endişe etmek istemiyor.
Dünya piyasalarında para bol gidecek yer bulamıyor eninde sonunda döner dolaşır gelir borsaya rahat ol.. Hisse alırken kazanılır
acele etme fırsat veriyor kademe kademe ben ufak ufak tırtıklıyorum tabana bile alış girdim...
YTD
Adamlar neden Ağustos sonu vermeyecekleri temettü icin genel kurul toplantısı yapma kararı alıyorlar diyerek dikkat çektik. Arsan bu ne yapacağını sadece kendisi bilir. Biliyorum diyenlere gelsin. Ytd