ilgi ile takipdeyim. fonlardaki performans değişimini neye bağlıyorsunuz? sanırım fpe de vardı, performansı düşmüş. dbh performansı artmış. neden? her ikisinde de eurobond var, son ay biri 1,6 artmış diğeri 6.5.
Printable View
ilgi ile takipdeyim. fonlardaki performans değişimini neye bağlıyorsunuz? sanırım fpe de vardı, performansı düşmüş. dbh performansı artmış. neden? her ikisinde de eurobond var, son ay biri 1,6 artmış diğeri 6.5.
Üstadım emeğine sağlık. Bugün itibariyle katılım fonlarının tümünden çıktım, açıkçası elimde az miktarda TTE var onu da çıkacağım. Kendi kısıtları dışında sınırlandırılmış bir fon ancak belli dönemlerde başarılı olabiliyor sanırım.
sn. hellistheothers;
Eski mesajlarınızda "Envai Fon Sepeti" olarak adlandırdığınız diğer gruplara girmeyen fonlardan oluşacak bir sepet düşündüğünüzden bahsetmiştiniz. Bu konuda paylaşabileceğiniz bir gelişme oldu mu acaba? Selamlar.
Evet hocam tte endeks fonu hsyf değil. Kendi endeksinin dışına mevzuatı gereği çıkamaz zaten. Ben endeks fonları ile ilgilenmiyorum açıkçası. Tüm endeksler eninde sonunda aynı yere dönüyor. Endeks fonlarının uzun vadede para kazandıracağını düşünmüyorum. O yüzden mutual dediğimiz yarışmacı endeksini geçmeye çalışan ve başaran fonları tercih ediyorum daha çok.