31 aralikta güruruz...bea...!
Printable View
Türkiye'nin en büyük konkordato sürecini yöneten Av. Fidel Okan:
(@FidelOKAN)
"Konkordato talep eden firmaların çok büyük bir bölümü hakkında iflas kararları verilecek. Türkiye'de Ocak-Şubat aylarında iflas furyası başlayacak."
5.28.xx....
düş daha düş.... bea...! [emoji41]
5,27 TL ye değdi, az önce.....
İzleyelim ve görelim... USD da yükseliş Kaçınılmaz başlığında yazdırmadı TROLLER.. Bende daha o topikte yazmam yemin ettim deyip çıkmıştım.. Oh olsun asla demem lakin O trollere inanıp çanak tutan zavallı ky cılar...
7,40 TL den alın 8 TL olucak diyorlardı... Kendi düşen ağlamaz...
İnanın Ağustos ayından beridir buraya diğer başlıklara yazdıklarım buradan marsa yol olur.
TROLLLER dedim ya, KAFA AKP gitsinde KY zarar etmişmi etmemiş mi? Memleket batmış mı batmamış mı?
Umurlarında değil...
İnanan KY onların peşinde..
Birgün bu USD ı buradan almak çok tehlikeli 3 yıl evli kalmak zorunda kalabilirisniz dediğimde AFAROZ etmişlerdi..
Kendi başlığımı açmak zorunda kalmıştım... O TROLLERİN isimleri hala aklımda... Ama teşhir etme ihtiyacı duymuyorum çünkü ortada yoklar...
USD da Yükseliş Kaçınılmaz başlığında olan zarardaki KY cılar...
Genel popüler soru Trendi de şu;
"7 TL den USD aldım. USD az önce 5,27 TL oldu. Acaba ne zaman 7 TL olur? Acil Cevap..."
Lakin bu soruya cevap verecek o TROLLER kalmamış...
7,40 TL olduğu zamanda şimdi de söylüyorum...
5,50 TL altında kademeli olarak 4,60 TL de FULL USD da olucak şekilde pozisyonlanırdım...
İşte bu hesap size %100 para kazandırır...
Faizin %25 olduğu yerde USD mı dayanır?
Yazık çok yazık...
Sn Selka ;
Ben dolar ile yazdığınız hiç bir yazıyı okumadım son zamanlarda. Ancak ben de dolar 5,60 iken paramın %10 ile kademeli alıma başladım ve dolar 4,80 olunca %100 dolarda olacak şekilde planladım. Demek ki öngörüm gerçekçi imiş , zira siz de benzer bir planlama ortaya koydunuz.
Sn lancelot buraya daha önce sizin iddialarınızın aynısı yapan birçok kişi oldu. O eski yazılarımı burada da bulup paylaşmıştım. Özür dilemişti.. Bulursam yapıştırırım.. Lakin birçok yazım GARAN, AKBNK ve VAKBN sayfaında Ağustos dönemlerinde mevcut.. Çünkü 7,40 TL lerden KY USD toplar iken ben GARAN ti alıyordum. Çünkü Merrlly Lİnch devasa bir fonunu boşaltmıştı..
,Daha sonra pariteden AKBNK şimdide bankalarda en ucuz kalan VAKBN a geçtim...
USD yazılarımı asla USD başlığında yazmadım. TROL saldırısına uğruyordum...
Size bir başka referans özel yazışmalarımızı Sn.HUMAN01 ve SN:BİRESNAF bilir...
Özelden yazın ve SELKA nın USD hakkındaki düşüncelerini sorun onlar size söylemesi daha uygun olur.
Hayırlısı diyelim...
Dediğim gibi bir adet numune sizin için bulacağım ama diğer onlarcasını sayfaları ve zamanı (AĞUSTOS) size refrans gösterdim.
Kalın sağlıcakla Bol kazançlar...