Sana referandum öncesi demiştim pkk evet diyor diye sen öyle olursa hayır derim diye söylemiştin gördünmü pkk ne demiş
Printable View
Sana referandum öncesi demiştim pkk evet diyor diye sen öyle olursa hayır derim diye söylemiştin gördünmü pkk ne demiş
Forum Kurallarımız
...
3. Forumda ayrılan yerler haricinde dini, siyasi içerikli ve futbol içeren yazılar yazılamaz. Genel ahlaka ve edep kurallarına aykırı yazılar, hakaret benzeri yazılar kabul edilmez. Ayrıca forumda hiç kimseye din polisliği ve ahlak zabıtalığı yapılması için görev verilmemiştir. Forumdaki her hangi bir kişinin dinine, inancına, ahlakına ve siyasi görüşüne karışılmaz eleştirilemez.
Açıklama 1. Din, Siyaset ve futbol yazıları kabul edilmediği için siyasi veya dini içerikli bir yazı ya da futbol ile ilgili yazılar haber verilmeksizin kaldırılacak ve yazan kişilere verilen hizmet bir müddet duracaktır.
Yok kararımı verdim sen harbi maaşlısın
İnsan olduğunu düşünmüyorum bilgisayar programı olabilrsin
Aslında tabiki kol gücüyle çalışanlar da çok şey bilir ve kafalarıda çalışır, problem sorgulama da kol gücüyle çalışanlarda sorgulama zayıf olabilir ve denileni yapmaya meyillidirler. Ayrıca feodal ilişkiler daha fazla geçerlidir ( babam,abim,amcam iyisini bilir gibi) Sorgulasalar yada açıp okusalar farklı kararlar vermeleri kuvvetle muhtemeldir. Onlarda avrupada yaşamalarına ve oradaki siyaseti görmelerine rağmen buradaki otoriterleşmeyi savunmaları ya yukarıdaki yazılanlardan gelmektedir ya da Türkiye cumhuriyetiyle bitmemis olan hesaplarından.