Müthiş o zaman. TL den umudu kesene kadar kalsın PPZ de bir miktar. Kanun değişirse zaten o anda bozdururuz, neticede valörü yok.
İyi ki bu forum var. İnanılmaz faydalı bir başlık. Çok teşekkür ederim yazanlara.
Printable View
fonu arsa gibi dusunmek lazim.
fonun asil yatirimcisi gunluk kontrol etmez
hadi iyi gunler
Varlık fonu adına işlem yapıldığını düşünüyorum. Sadece bir his. Jöleli ortada görünmüyor.
Mantığıma uymayan kısım zaten bu adamların 100 taneden fazla sağlam uzman dış danışmanları var. 24 saat ulaşılabilir. Her yaptıkları hareketi ince ince hesap ettiklerini düşünüyorum.
Millet bunları salak zannediyor, ama belki de öyle görünmek istiyorlardır, karda yürü izini belli etme.
BİST te yabancı payı %69 lardan %44 kere indi, kim aldı yabancıların bu kadar sattığı malı. Borsa çökmedi tam tersine arttı. Kaliteli HSYF alanlar dolar alanlardan daha mı fazla zararda? Hayır daha fazla kar etti.
Bir yerlerden devamlı kayıtdışı para geliyor. Ama nereden? Nasıl? Sadece zihni sinir düşünüyorum ve bence böyle diyorum. Sadece bir hayali değerlendirmedir.
https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...-oldu-6307529/Alıntı:
Ocakta cari açık 1,9 milyar dolar oldu
Cari açık ocakta 1,9 milyar dolar, son 12 ayda 36,6 milyar dolar oldu. Ocakta 3,8 milyar dolarlık kaynağı belirsiz para girişi dikkat çekti.
Son 4 gundur ikiside iyi getiriyor
Ppz filden yarim tik onde
Tercih seninM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Odeo bunu nasil yapiyor tefasta saat.14 te para cikiyor.banka 14.30 dan once cepten hesaba geciyor.
Bunu hicbibanka bana yapmadi.
Finans.fiba.hsbc kac senedir fon alis satis yaptim.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.