Chp'nin iddia edildiği kadar oylarının arttığını sanmam. 0101'in desteği Davutoğlu ve Babacan'ın da oy alacağını gösteriyor. İyi Parti oy patlaması yapar. Saadet de oy arttırır. Akp oyları dağılıyor ama halen 1.parti.
Printable View
Kuzey Sudan Müslüman, Güney Sudan Hıristiyan. Burada Darfur diye bir bölge var, anlasmazlık konusu. Darfur Katliamı var.
Güney Sudan'ın bağımsızlığını kazanması hiç kolay olmadı.
Janjavid denilen milislerin yaptığı ciddi katliamlar var.
Fakat Hıristiyan Ülkelerin desteğiyle Kuzey Sudan'da yapılmış bir baskın vardır ki, bu Kuzey Sudan'ın motivasyonunu sıfıra düşürmüş, bölünmeyi kabul etmek durumunda kalmışlardı.
Aslında onların papanın ayaklarını opmeleri gerekiyor.
Başka bir şey var. Siz de bildiklerinizi yazın, birlikte araştıralım.
Aywaaa....
TV'de bir film izledim.
Bu abd meğer 2.dunya savaşında yurttaşı olan japonlari enterne etmiş..
https://avim.org.tr/Blog/IKINCI-DUNY...TERNE-EDILMESI
Şimdi bizden oralara yerleşenler çok.
abd, kanada v.s. ile çatışırsak ihtiyar bıkmışbroker, senin global analist enterne edilirler mi?
Var mı bir analez ?
Japonlar toplama kamplarını boyladılar. Ama Abd medyasında Alman sözü hiç geçmedi. Hep Naziler olarak geçti. Eisenhower, Roosevelt hep Alman kökenliydiler.
Abd'de yaşayanlar çok ciddi tehlikedeler. Defalarca yazdım hayatları tehlikede. Trump zamanında yaşanan olaylar ortada. Abd bölünebilir, yekpare olarak kalabilmesi için en az 100 milyon nüfusunu azaltması gerekir. Böyle olursa ancak Afrika ve Amerika kıtasından sorumlu yerel bir hegemon olabilir.
Kanada daha güvenli bir yer ama Abd'de olacak olanlar orayı da etkileyecektir. Abd'den Kanada'ya göçler olabilir, Kanada sınırları kapatır falan. En azından Kanada'da bulunanlara ülkeden ayrılma fırsatı verirler. Abd cehenneme dönecektir, Afganistan'dan beter olur.
ERKAN TAN
@ERKANTAN__
·
4s
Sonunda hastalık bizi de tuttu. Koronavirüs testi sonucu pozitif çıktı…Aşılarım tam, genel durumum Elhamdüllillah iyidir. Şimdilik soğuk algınlığı belirtileri var. Karantina kuralları gereği televizyon yayınlarına ara vermiş bulunuyorum. ALLAH’ım hasta kullarına şifa bağışla…
J. Wick
@Lord_JWick
·
1 sa
Diplomatlar devreye girerek Erdoğan'ın Büyükelçiler konusunda geri adım atmasını sağladı.