-
Arase de kendini çok akıllı sanan spek... firmanın piyasa değeri 15 milyar , 9aylık cirosu 30 milyar, esas faaliyet karı 4,6 milyar ve en dipte düşük kar gelmesinin tek sebebi enflasyon muhasebesinden kaynaklı 2,1 milyarlık parasal pozisyon kaybı.. yani firma yıl sonu muhtemel 5 milyarlık esas faaliyet karının 3 katından işlem görüyor ve böyle firma borsa da yok.. bu kendini akıllı sanan speklere uymayın ve değerinize sahip çıkın
-
Benim de takibimde olan hisselerden 1 tanesiydi.
Son kaplara bakın, çok iyi satış yaptık ciroya ve kara olumlu yansıyacak diye 3 tane kap atıyor, tam bilanço öncesi KY'yi inanıyor
iyi bilanço gelecek diye.
Ve kısa zirvede İyi ciro kötü kar.!!! bak sen Allah'ın işine???
Evet ciro yüksek geldi ama kar düşük!! güm taban..
Bende yoktu alamadım diye üzülüyordum, bunun yerine aldığım hissede % 7 civarı düştü:) % 3 karlıyım yani.:halay:
Bu Bistte ne ahlak kalmış ne yatırım mantığı tam bir bataklık olmuş, KY'yi çarpma, sömürme parasını alma dünyası.
Bul karayı al parayı...
Siz bilirsiniz patronlar, sizin zihniyet iktidarda, her şey size hak KY'ye haram...
Sizi de not aldık....
-
2023 /12 aylık...
Satışlar.....23 milyar
Duran varlık...10 milyar
Öz kaynak......9.7 milyar
Favök...4.3 milyar
2024/9 aylikta...
Satışlar....30 milyar
Duran varlık...15 milyar
Özkaynak....13 milyar
Favök....4.7 milyar
-
Çok acımasızca satıyorlar...
-
60 sattıklarımı yerine koymaya, bıraktıgı gapta başlarım, ağam bizimle eğleniyi,azr mı yapıcakki böyle acımasız oldu birden!!
-
-
EYLÜL KAP : Doğu Aras: Bağlı ortaklığımız Aras Elektrik Perakende Satış Eylül 2024 dönemi için toplam da 550.860 MWh'lık enerji satışı yapmıştır.
Bağlı ortaklığımız Aras Elektrik Perakende Satış A.Ş. Ekim 2024 dönemi için
toplam da ; 710.325 MWh'lık enerji satışı yapmıştır.
Enerji satışlarının tutarı KDV hariç 1.599.122.033,74.-TL olup,
Konu enerji satışları bağlı ortaklığımızın ciro
ve karlılığını olumlu yönde etkileyecektir.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1357637
Eylül ve Ekim KAP'ları. Ekim ayında satış MHW % 1.289 Artmış....
Ama Ciroyu o kadar artırıp karı bilinçli olarak o kadar düşük gösterirseniz piyasa gereğini yapar..
Çıkmayan candan umut kesilmez.
2 günde ki düşüş % 17 ondan sonra KAP atarsın kimse sana İTİBAR etmez, ne ekersen onu biçersin.!!!
-
Böyle bir hisse var mı ya? ölü fiyata ha bire düşen daha da düşen