sn repulse siz beni yanlış anladınız galiba cümle çok anlamlı demek istedim siz yanlış diyorsunuz demiyorum ....
Printable View
sn repulse siz beni yanlış anladınız galiba cümle çok anlamlı demek istedim siz yanlış diyorsunuz demiyorum ....
yok yok.. siz de beni yanlış anladınız sanırsam.. :) benim size hiç bir sitemim yok..
benim sözüm, Mustafa Kemal'in Devrimlerini içine sindiremeyen cahil sürüsüne.. Sivas Katliamını gerçekleştiren yobaz sürüsüne.. onlar kendilerini çok iyi biliyor..
spk düzenlemesi öncesi bir yerli firmada işlem yapıyordum ama yeni kaldıraç oranlarından tat alamaz oldum, bana tavsiye kurum gönderebilecek varsa sevinirim
benim oyum hep şuanki hükümete oldu,fakat sayın bakan ın konuşmalarını şaşkınlıkla dinledim. sanki mahalle kahvesindeki adam konuşuyor,ülkede birsürü yanlış şey var,en düzgün giden şey insanların ekonomiyle ilgilenip ek gelir sağlamasıdır,bunu engelliycem demek nasıl bir anlayıştır.ozaman instgram ıda engelle fuhuşu a teşvik ediyo,silah lı fimleri yasakla herkes birbirini vuruyo,evlilik peogramlarını yasakla ülkeyi yozlaştırıyor,at yarışını yasakla vb...
ne yazıkki gücü sadece foreks e yetiyor çünkü güçlü bir tepki olmadı ve yok,gazeteler olayı es geçti...
bugünkü duruma gelmeden daha önce bir kaç düzenleme yapıcaktın,100 usd yatır zengin ol diyen reklamları yasaklıycaktın,bu işi eskiden beri yapan insanları engellemeye kimsenin hakkı yok
benimde oyum bu hükümete oldu ama bu forex düzenlemesi açıkçası başkanlık olursa neler olur diye korkutmaya başladı.....yasak kelimesi gündemimize girdi çok kullanır olduk bu iyiye gidiş değil.....diyor ki bakan günlük işlem hacmi 40 milyar.....milli gelirin hemen hemen % 2 si.....bu adamları korkuttu......ekonomin sağlam olsa millette hep dolar aşağı dese.....domino etkisi yapıyormuş ne hikmetse hep yukarı oluyor aşağı olsun birde.....cari açık veren ülkelerde para daha çok değersizleşti......faiz artırarak değil böyle alakasız uygulamalarla doları düşürmeye çalışıyorlar bunlardan birşey çıkmaz....olan aracı kurumlara ve çalışanlarına oldu.....kendi adıma ne yapar eder yurt dışında forex işlemi yaparım.....legal olmayan birşey değil bu iş....üstelik ülkemizde yasak değil sadece cazip değil.....bu esrar eroin değil ki legal bir finansal enstruman.....
"Hiç kimse 'Türk vatandaşları başka bir ülke mevzuatına göre kurulmuş olan şirketin sitesine ulaşabilir ve işlem yapabilir' diyemez. Vatandaşlarımız üzerinde onunla ilgili kurallar koyma yetkisi devletindir. SPK tarafından yetkilendirilmemiş, başka ülkede faaliyette bulunan kuruluş, site, organizasyon varsa SPK buna ulaşımı engeller."