Karel Gesan cwen yeotek sayende ciddi paralar kazandık sıra bunada gelecek iş portföy yapmak ta kâr alıp yeni kağıt a geçmek en mantıklı olanı biz kökünden kesip atıyoruz
Printable View
Karel Gesan cwen yeotek sayende ciddi paralar kazandık sıra bunada gelecek iş portföy yapmak ta kâr alıp yeni kağıt a geçmek en mantıklı olanı biz kökünden kesip atıyoruz
Daha önce yazdım. Tepeden dağıtılan çok mal var. Hemen toplanmaz..
Yenilenebilir enerji de çok yüksek kapasiteli şirketler zaten var. Sürekli yeni iş ilişkisini kapa gönderiyorlar.
O nedenle Kcaer in şu an enerji açısından yatırımcı gözünde revaçta olmasını beklememek lazım...
İleriki zamanda fark edilecektir. Şu an herkes tavan tavan giden enerjilerin peşinden koşuyor.
İlaveten kcaer in asıl işi enerji değil... Enerji işi için kimse kcaer almaz . Şirketin farklı kollarından ileride oluşacak cirolar için tercih edilir...
ben de hemen enerji beklentisinin alınacağını düşünmüyorum...ben sadece bu işin henüz gebelik kısmında olduğunu söylüyorum...gebelik sonuçlandığında nur topu gibi bir çocuğumuz doğacak bence..ardından emekleme, yürüme ,koşma aşamaları gelecek...dediğim gibi bu beklenti bonus beklentidir...ileride güzel katkıları olacaktır..
geçen yıl 2 ağustosta bilançoyu açıklamış...bakalım bu yıl kaç ağustosta açıklayacak ??
Portfoye az bir miktarla dahil ettim.Umarim bir sure daha buralarda oyalanirda artirma firsatimiz olur.Temel olarak beğendiğim bir sirket.Ozellikle forumdaki Sn Keko nun sirketle ilgili verdiği detaylar bence çok değerli..
Teknik olarak da bir oluşum içerisinde görüyorum.
23.x ilk önemli direnci baskının devam etmesi durumunda 17.5x destek bölgesi..
İlk hedefim bilancosunu görmek.Sonra duruma göre karar vermek..
Nasipte varsa olur birseyler..
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Bugun 19 üzerine bir atabilse kırar üzerindeki baskıyı..
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..