Bu konu başlığında siyaset serbest. Hisse konuşmak yasak. Cezası var ona göre.
Printable View
Bu konu başlığında siyaset serbest. Hisse konuşmak yasak. Cezası var ona göre.
eyy müslümanlar, buradaki müslümanlarrrr, bakın gavurlar ne diyor...Hangi vicdanlı insan bunun sorumlusunu aramaz?
https://twitter.com/acikcenk/status/...DZanRDjbKzJlkQ
şimdi bir an önce her şeyi eskiye dönmüş gibi yapmak için enkazlar kaldırılıyor, arama kurtarma ekipleri çalıştırılmıyor, hala içerde insan olabilir ya insannn...
Bu acele ne, binlerce yıkılmış bina var, 25 bin binadan 1 er kişi çıkartsanız 25 bin canlı demektir.
Tv lerde göstermelik bir kaç çıkarma operasyonu, (onlar olsun elbet çok şükür) ama ya içerde yaşayanlar? Valla bu ülke vicdanını peyni ekmekle yemiş...
bahçeli kendi şehrine bile gitmemiş, gitse alacağı tepkiden korkmuyorsa namerdim... ama yüzlerce çadır yapıp binlerce kişinin ihtiyacını (her türlü) karşılayan ahbap a laf ediyor... sonra gelde siyaset yapma...
bu siyaset ülkenin kanını emen en büyük bekaa sorunlarından biridir...
Rte pardon o değildir kimse kim,, enkazlara iş makinesiyle girme kararı akınca, ecnabi kepçenin insan göğsüne sağlanmasına ortak olamayız demiş. Gitme kararı almış. Vahim.
Yaşadığımız insanı ve vicdani bir felaketler silsilesi... ben hala normale dönemiyorum, o insanları düşünemiyorum.