Aracı kurum kendini korumaya alıyordur. Ufak borçları takip etmek zor, büyük olandan bir şekilde alırız diye düşünüyor olabilir.
Printable View
Aracı kurum kendini korumaya alıyordur. Ufak borçları takip etmek zor, büyük olandan bir şekilde alırız diye düşünüyor olabilir.
dün akşam 41,70--41,80 zorluyordu... şimdi 41
neye dayanıp işlem yapacan ? TEKNİĞE göre
hep söylediğimiz gibi : TÜRKİYE'nin hiçbirşeyinin bir temeli yoktur...kimse gelip burada ekonomi şöyle böyle olduğu üçün BİST fışkırtıyo dimesin
tekniğe uyup kazanabiliyorsan en kralı sensin
Hacimde eski büyük hisseler çok geride vatandaş seksi hisselere yöneliyor.
Abi yanlış anlaşılmasın MC felan yemedim. Teminat tamamlama gibi bir problemim yok. Şuanda viop hesabında 500 bin TL var. Boşta yani hiç bir pozisyon yok. 1 kontrat tskb bile alıp satamiyorum. Sebebi 600 bin lira olmaması. Hani sorun değil 600 e de tamamlarım. Garanti Bankası ile bütün ilisigimi kesmeye karar verdim. Böyle keyfi bir uygulama olamaz. Sabah ariyorlar artık pay vadelilerde işlem yapmanıza izin vermiyoruz diyorlar.
yok hocam senin dediğini ben anladım..
araya batan bazı müşteriler için tedbir amaçlı koymuşlardır belki diye sn macit belirtmiş.
bende bununla ilgisi yoktur demeye çalıştım.
her neyse arayıp söylediklerine göre yapacak bişey yok.
zamla ilgsi olamaz diyorum.. sadece. kurum kendince kapamış o defterleri. pay vadeli için keyfi. :)
elinde limak olan varsa... onda sona gelinmiş olabilir
TERA satışta