Printable View
Alıntı: Originally Posted by emrehazirci Var mi odul fln...tatile gonderin bari yaz geldi SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Bizim burada tatile göndermek pek iyi birşey değildir, tavsiye etmem.
http://fs5.directupload.net/images/170613/y9f4rjwh.png
Alıntı: Originally Posted by emrehazirci var mi odul fln...tatile gonderin bari yaz geldi sm-g800h cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. tatil işine güneysu bakıyor söyleyeyim yollasın seni bi hafta tatile:whistling::whistling:
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 tatil işine güneysu bakıyor söyleyeyim yollasın seni bi hafta tatile:whistling::whistling: Güneysu yeni bir yer tuttum tatil için oraya gönderiyorum diyordu, hiç gitmedim ama gidenler pek memnun değil :kahkah:
netasım slowly,calm down,cool down... :)
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Güneysu yeni bir yer tuttum tatil için oraya gönderiyorum diyordu, hiç gitmedim ama gidenler pek memnun değil :kahkah: ucuza kaçmıştır
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Güneysu yeni bir yer tuttum tatil için oraya gönderiyorum diyordu, hiç gitmedim ama gidenler pek memnun değil :kahkah: Makalele :)
bu gün 2. liğe yükselmişimdir:cool: ama 1. lik zor görünüyor adam açık ara gidiyor:thumbdown: