Az daha düşerse gün içi yüzde 20 yakın dalgalanmış olacak...
Printable View
Az daha düşerse gün içi yüzde 20 yakın dalgalanmış olacak...
Celha - celha diyosunda ,o da hala 2007 yılı sonunda gördüğü fiyatlarda.Görende o uçtu falan zannedecek.
Sn.hbykcn...sizin paylaşımlarınızı okudum.Değerli bilgiler için tşk ederim...anlaşılan şirket bu sene kârlı bilanço göndermeye devam edecek...bencede trade edebilene helal olsun...fakat şuandaki durum...düştükçe biriktir modunda...
Ya hocam ,şimdi trade herkesin harcı değil.İmkan,kabiliyet,psikoloji meselesi...
Ki yapılacaksa da az eğimle yukarı giden bir piyasa da yapılır.Dalga boyunun bu kadar büyüdüğü(siz az önce % 20 'den bahsettiniz), muhtemelen yavaş - yavaş yükseliş trendine girecek bir hissede amatör ruhla bunu denersen hele, % 90 ihtimalle elindekileri kaptırırsın.Bu kesin.
Hele bunu borsanın rekorlar kırdığı bir dönemde denersen,kaptırdıktan sonra da alacak hisse bulamazsın.
Ben dün yazdığımda 5,50'de destek bulması gerektiğini söyedim.Bazı arkadaşlar çift falan dedi.
Ne oldu? Yarım tavan geldi,550'nin de altına sarktık...Herkes yanıldı.Çünkü bizler amatörüz.Bu onu gösterir.
Ben amatör olarak ,ucuz buldum -topladım.Daha da muhtemelen almayacağım.Çünkü borsaya çok fazla girmek istemiyorum.Kendi fiyat hedefime kadar da tutacağım.
[emoji106]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
101 bin lot alış 104 bin lot satış...arada satışta görünen 3 bin lot...tahraya bakarsan yüzde 6 aşağıda...sanırsın 100 bin lot mal satılmış... :ok:
Kapanışta iş değişti 2500 lot artı kapattı...sabahtan beri yırtına yırtına hepsi 2500 lotmu aldı yani...adam gibi spek olsa bu tahta bu gün 6 tl üstünde olurdu...
Yırtınsın dursun Spek efendi : )