Bak kardeş polinasa, pentaya şok markete derby e gir bakalım ne görücen ??? Yada ülker gıda kerevitaş beslere gir???? Lütfen insanlara doğru bilgi verelim. Makina takım ve kümaşta silindi. Gir bak.
Printable View
Bak kardeş polinasa, pentaya şok markete derby e gir bakalım ne görücen ??? Yada ülker gıda kerevitaş beslere gir???? Lütfen insanlara doğru bilgi verelim. Makina takım ve kümaşta silindi. Gir bak.
şuan pentanın ana sayfasındayım yok (https://www.penta.com.tr)
şimdi polinastayım var
şokta var demiştim zaten
Derby (azmüsebat) sayfasında da yıldız holding yok
özetle ana sayfadan kaldırılma durumu vs yok. polinas ve şok market web tasarımcısı koymuş diğerlerine koymamışlar. Buradan bir komplo teorisine girmek çok saçma. Adamların işi gücü yok mu veya şirket devir tesliminde en önemli şey websayfası mı ki daha satılmadan sayfadan kaldırsınlar :) güldürmeyin Allah aşkına
Ha bu arada evet gözde girişimin ana hedefi şirketi değerli hale getirip yatırımdan çıkmak. Bunu zaten yatırımcı sunumunda (web sayfasında bulabilirsiniz) belirtmişler. 3 şekilde çıkarız diyor; halka arz, stratejik ortaklık veya tamamen satış. Maktk de elbet satılacak kümaş da ama bunun işaret fişeği web sayfaları olmaz bunu anlatmaya çalıştım.
2 hissedeyim biri özak biri de bu. inşallah herkes kazanır
herkese hayırlı kazançlar
Bakın ben yıllardır gözdeciyim ve her hafta bunlarun web sayfalarına girerim. Ben illaki satılcak yada birleşcek demedim hatta birleşme saçma dedim! Ama olan bu. Zaman göstercek zaten inş hayırlısı olur. Hatta geçenlerde uno ekmekle ilgili bu tip gelişme oldu haber kınusu oldu yıldız holding amblemi kalkmış meselesi
Uno artık Yıldız Holding’in değil mi
Yıldız Holding’in sahip olduğu ambalajlı ekmek şirketi Uno için flaş iddia! Para Dergisi bu haftaki sayısında Yıldız Holding’in yüzde 60’ına sahip olduğu Uno için dikkat çekici bir kulis haber paylaştı. Atıştırmalık, bisküvi ve çikolata dışındaki şirketleri elinden çıkaran Yıldız Holding’in, firmanın internet sitesinde isminin geçirilmemesine özen gösterildiği söylentilerini paylaştı. Dergi, “Acaba sırada uno mu var” sorusu ile sırada satılacak şirketin Uno olabileceğine dikkat çekti.
Haber bu örnek olsun diye koydum
Ana sayfanın en altında yer alıyordu yaklaşık onbeşgün olmuştur