Bakin yukarda cumanin takasina. Alanlarin karsisinda kim var. Birde bugun pastasina bakin. Satanlarin karsisinda alan kim var. Ayni terane donuyor. Fiyat iniyor ama satan alanda ayni adamlar
Printable View
Bakin yukarda cumanin takasina. Alanlarin karsisinda kim var. Birde bugun pastasina bakin. Satanlarin karsisinda alan kim var. Ayni terane donuyor. Fiyat iniyor ama satan alanda ayni adamlar
KY nin oranı devamlı düşüyor, her basışta düşüyor, dikkatli irdele....KY nin oranı artsa CİTİ ve DEUTSCHE asla bir hisseyi aşağı basmaz..!!!!:evil::evil:
Olayı çevrendeki 3-5 kişi olarak görme, bu topik olarak da görme.....tüm Türkiye olarak bak.....
Citinin ve Deutsche nin bu hisselerin HALKA AÇIK KISIMLARININ BÜYÜK ÇOĞUNLUĞUNU ELE GEÇİRMEK ÜZERE YAPTIKLARI OPERASYONLAR çok açık ortada....(Takasda görülen++++Görülmeyen oran..!!! )
Dünya da Altın devleri şirketler büyük operasyonlar yapıyorlar 6 aydır, satın almalar devam ediyor....
Hürol Hocam çıkartıyor indiriyor bir süredir ve bu süre zarfında ky nin lot miktarı 32-34 milyon lot arasında gidip geliyor gibi geldi bana. Yukarıdaki pastada 35 milyona dayanmış. Ben diğer kağıtlar primlenirken ve bu kağıtı buralarda tuttukları sürece o kağıtlardan buraya geçiş olacağını düşünüyorum. Hele altın fiyatı yukarı giderken... Milleti aşağı basarak düşürme gibi bir niyetleri varsa işe yaramaz bence. 1 kere petkim aldım hemen tekrar kozaya geçtim. 2. gün yine yapayım dedim kağıt yükseldi o yüzden uslu uslu bekliyorum:)
Hocam sende envai çeşit algoritma var senden rica etsek son 20 günde takastaki KY oranı gün gün nasıl hareket etmiş mümkün olurmu?.. o credit doçe gerçekmi bıyıklımı belki ipucu verir ozaman..ben bıyıklı olduğunu düşünüyorum..koskoca citi bununla uğraşmaz alacağını aldı ve haberi beklemekte diye düşünüyorum 97 milyon lotla..eğer KY son bir ayda yaptıkları bu hareketlerle periyodik olarak gün gün düşüyorsa ozaman ben yanılıyorum citi basa basa halen mal toplamaya çalışıyor demektir ama niye 102.600 milyona ikikez çıkıp geri geldi brada bir soru işareti var..
son 20 günde diğer kısmı 1.5m azalmış
citi duche hscb 4m artış