https://s15.directupload.net/images/190120/astrefsz.jpg
6 aylık pasta
Printable View
https://s15.directupload.net/images/190120/astrefsz.jpg
6 aylık pasta
https://s15.directupload.net/images/190120/3nsvusx7.jpg
6 aylık takas,
geçerli olan takastır
kaydadeğer bir takas değişimi yok.6 ayda
sırayla vakıf ziraat burgan sanko arttırmış
ufak ufak saçma bir dağılım
birkaç önceki tek seferde patlatılan 540.000 ve 140.000 lik lotlar nerede ki
hisseye adam gibi bir fon gelmiyor nedense
yada mevcutlar neyi beğenmiyorlar anlaşılır değil
arçelik deutsche ve citi ile yukarı veya aşağı sürükleniyor
----------------------------------------------
Arkadaşlar , şu takaslarda asla takılı kalmayın , siz bir yerde toplanma arayıp duruyorsunuz , karşınızda ÇAKALLARın olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Onlar 20 kurumdan dağınık işlem yapıp , hiç toplanmıyormuş gibide gösterebilirler.... benim için önemli gösterge EMEKLİ fonlarından 500 bin adete varan çıkış hemde güzel bilanço beklediğimiz dönemde hemde BİLANÇOYA az kala !!!! Burada bilanço iyi gelirse , mutlaka bir start olacaktır !!! Beklentilerden kötü geldi algısı yapmaya kalkarlarsa beklemeye devam , benim hedefim 2020 !!!! Er yada geç layık olduğu yere mike mike götürcekler !!!
Size onca tecrübeme rağmen yakın zamanda yaşadığım bir hadiseyi hatırlatayım; 150 bin adet ADESE taşıyordum 1.5 sene tuttum ... şu usd 7 olduğunda pozisyonlarımda istemeden de olsa boşaltma ve azaltma yapmak durumunda kalmıştım..... Malum büyük kriz ve çöküş durumları olabilirdi usdın dahada yukarı gitmesi halinde.... 150 bin adet ADESE yi 2 tl den sattım... Takaslara baksanız o fırlama öncesi , adamlar tahtada sanki mal çakmış gibi gösterdiler !!! Aslında o günkü şartlar altında , bir çok mağaza kapatma ve bu tip marketler zincirlerinin inşaat yatırım risklerinden dolayı , risk almak istemedim..... ben sattıktan 1 ay sonrasında fiyat 17 tl oldu !!!!! işte ÇAKALLAR bunu hep yaparlar........ yatırımcıyı aldatırlar..... Ama işin ilginci 17 tl ye giden o senet yine 2 tl ye geldi ..... SPK ne yaptı ? hiç birşey ????? SPK sus payını almış olmalı herhalde !!! ey SPK bu MANİPLASYONUN kralı değilmidir ? BEYAZ FİLO da yapılanlar MANİPLASYON değilmidir ???
( Burada parantez açıp içimdekini döküyorum izninizle ; Yine olan pek çok aldatılan borsa yatırımcısına oldu ..... sonrada insanları yoluncak kaz şeklinde bekleyip durun , sisteminiz batsın , sahtekarlar ordusu !!!
Borsanın klasik döngüsü , senetler asla ve asla patronların satmayacağı kelepir fiyatlarda , ve buradan yatırımcıların elinden bedavaya toplama peşindeler.... Bunlar açgözlü sinsi köpekler !!! Her zaman var olacaklar !!! Cehenneme kadar süreleri var , varsın eğlensinler , Cehenneme gittiklerinde de biz onların hallerine gülüp eğleneceğiz .... bundan kimsenin şüphesi olmasın !!! )
VESBE benim emekliliğimi getirecek , buna fazlasıyla inanıyorum ... ÇAKALLAR , şu anda pozisyonlarını toplama ve artırma peşindeler.... Sabretmeye ve pozisyonlarıma sahip çıkmaya devam edeceğim.... Sonuçta VESBE bu ülkenin lokomotif sektörlerinden birinde ve de ihracat ağırlıklı çalışıyor .... Riskimiz PATRON ve alçak spekler.... Onuda bekleyerek bertaraf edeceğiz.....
Bilançoya sayılı günler kaldı , merakla bekliyoruz.... Haaaa istedikleri kadar algı oyunları yapsınlar , beklenenden kötü geldi falan masalları anlatsınlar , Alçak ve ********ler , siz iyi gelen bilançoyu bile fiyatlamadınızki , kötüyü fiyatlamaya kalkacaksınız !!!! Her aşağı çektiğinizde , o pozisyonlarınızı fazlasıyla kaptıracaksınız !!!!! Bu hissede bilinçli yatırımcılar var , kumarbazlar yada günlükçüler çok ama çok az !!!!
tüm VESBE yatırımcılarına inşallah hayırlı olur temennilerimle....
yatırım tavsiyesi değildir....
Bu "beklenenden düşük geldi" algısı nedir? Misal Vesbe 2017 yıllık karı 295 milyon. 22 ocak 2018 hisse fiyatı 8.6tl. Bu yıl kâr 590 milyon gelecek diye piyasa fiyatı 2 katı, yani 17.2 tl olsaydı o zaman yıllık bilanço açıklandığında kâr iki katından az gelince fiyat 17tl üzerinde durmaz, düşer. Çünkü kâr beklenenden az gelmiştir. Çünkü piyasa 2 katı kar tahminini yanlış yaparak hisseyi 17tl üzerine çıkarmıştır... Vesselam.
Rakamlar örnek ama yine de varsa hesapta hata buyurun düzeltin.
Yatırım sirketlerinin temettü verecek hisseler arasında olmasına rağmen
Hala yerinde sayıyor
Hâlâ gözü gerilerde..