-833 oldu fazla oynak...
Bu gidişle
Pazar gecesine kadar 1500 olur mu ...
Printable View
Bizim vadelinin karın ağrısı bir sürü ülkeye uçuş yasağı gelmesindendi.
23:00’dan beri Dow vadeli -1.000’e yakın düştü evet haklısın. 23:00’da bizim vadeli ise 114.850’ydi.
Üstüne kötü haberler geliyor ekonomiyi vuracak. Avm’lerin Kısıtlanması bile artık mızrağın çuvala sığmadığı ve bizim ülkede de yavaş yavaş ekonomiyi vurmaya vibaşlqyacağonı gösteriyor. Bakalım nolcak.
Bir de böyle bir atmosferde ölü kedi sıçramasına nasıl bu kadar olumlu bakaniliyorlar bize de söylesinler biz de bakalım.
Ytd
Africa ve güney amerikada bir kişi coronadan ölüyor ise bedevinin çölde kutup ilişkisine benzer.. afrikada tonla hastalık var ebolasi sıtması ... diğerinde de yok yok amazon da zaten dolaş sa yeter
Africa da ortalama yaşam süresi zaten dünyaya göre 9 yaş az..
Ebola africa da coronaya hayırdır bilader buralarda ne iş kendi çöplüğüne dön çeker
Arkadaslar kıt bılgımle abd nın son yarım saatekı yukselısını acıklayayım ...trump acıklamayaı yaparken abd dekı buyuk sırketlerın ceoları yanındaydı.....bu trumpa destek demktı.....borsa zaten boyle bı fırsat beklıyordu....ve 30 dakkada ısı hallettıler ama gercekler 30 dakıkada bıtmıyor......Abd ve ALmanya da bu vakalr artacak.......abd de de bızdekı gıbı fazla test yapılmamıs ....obama care yuzunden saglık hızmetlerı cok pahalı......yanı ben 2000den berı tum krızlerde borsadaydım.....o zaman hıssecı ama sımdı vob....eger işler basıt dıyor ısenız mallanın ......bence kesınlıkle oyle degıl satan zaten gerı donup malını olmaz ......yoksa kucaga veremezdı.....borsalrın kuralı bırılerı resetlenecek.....yoksa iş olmaz.........hedefım olur yada olmaz 1.2 cent.....72 ler ama dolar yedı olursa 72 az gelır......
bu arada yolda gıdıyorum....herkes lımon kolonyası kokuyor......ıstanbulda sokaklar daha bos....vatandas tedbırlı....bu sene patetes domates degıl....yılın karaborsa yıldızı kolonya dezenfektan oldu....
türkiyede vaka sayısı az diye almancılar gelebilir belki yazlıklarına.
böylelikle bizdeki vaka sayısıda hortlayabilir.
abı ucakla cayır cayır ıtalyadan almanyadan fransadan adam gelıyor.....seymanın sevgılısı bıle dıskoda gezıo....guıdo olayı anlayın yanı...umreye gıdenler gelıyor......:oleyo: