ben de stop mtop yok..gecti cunku o mesafe.madem.risk aldik sonuna kadar devam..eninde sonunda buyuk bir pislik yapacak orda mazot hortumunu iade ederim..baska poz acmam..
Printable View
hocam gizlisi saklısı yok genelde herkesle paylaşıyorum ekranın yoksa sana ekranda buluruz kısa vade DAYTRADE işlem yapıyorsun ne olur birde siz deneseniz kar mı zarar mı bellesek olmaz mı ?
https://i.hizliresim.com/2apzpvz.png
ereğli temettüsü var düşer dedik, şaka gibi 7000 makas var. bu vadenin herhangi bir günü özellikle seans sonu böyle bir makasla muhatap olduk mu hiç?ben hatırlamıyorum. büyük el, küçük elleri sıkıştırmak ile meşgul. bu işin bir kanun koyucusu şikayet merciide yok ki. kim takar şikayetimizi. 240 binden longa dönmedik hata oldu. ama boğuşmaya devam. ayı tahsilatı tek kalemde oluyor. 30-40 bin puanı 1-2 güne veriyor.
Yok abi ben daha bulaşmam şortu kim icat ettiyse küllüyen zarar.
gidecem ereğli alıcam, ford alıcam, temettücü olucam.
Millet paraları katlıyor sefa sürüyor biz ceremesini çekiyoruz.
Viob benim için bitmiştir bu saatten sonra bi dene ceton bile atmam makinaya, resmen soygun
cok biliyoz ya biz ondan oluyo..bende artik şurdan doner burdan al verdi ot verdi pok verdi grafik mrafik hic kafami yormam..gerek yok,herseyi bilmek zorundaymisiz gibi analiz etmeye..sokakta hicbsy bilmeyen adam kulaktan duyma ile hisse alir 5 sene bekler elini surmez kâr zarar o bile bizden daha akilli iş yapar..yemisim.vobunu,hele ki şortun taa Allah bilmem nesini versin..
enflasyon sarmalına girilmiş bir ülkede özellikle slow trade yapıp şorttan para kazanmak çok zor. belki günlük 3-5 bir şey düşer.
şirket patronları malını ucuza vermek istemez. long yaparsın onda da makro sıkıntılar yüzünden 2 günde muazzam zarar yazdırabilirler. piyasanın oturması için çok zaman var.
tabii borsanın iyi olması ekonominin iyi olduğu anlamına da gelmiyor. hormonlu sağlıksız garip bir büyüme.
sabit borcu olanlar için önümüzdeki 2-3 yıl çok bereketli geçebilir.
Endeks gidecek diyenlere" trol bunlar, patronların adamları" falan filan diyerek milleti fislememek gerek. Belki bir bildikleri vardır kulak vermek iyi olabilir. Bu mesaj resmi pro 9 ile yazılmıştır yazısından vakıf gureba demeyin. Bazi tahtalarda cok devre kestirmis adamlardan olabilir.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
trade mrade 100 kisiden bikac kiside vardir o yetenek donanim irade birikim şans kismet bunlardan hangisi lazimsa o denk gelir illaki gereken anda.. biri yetmezse digeri girer devreye yine goturur isini..geri kalanlar icin grafik analiz direnc destek ona aşık olmuş gibi bakıp guvenenleri ters köşeye yatirmaktan başka hicbir işe yaramaz tuzak..birinin lafı var cok hosuma gitti,paranin grafigi mi olurmuş..basarsin parayi alirsin mali satarsin mali alirsin parayi..grafikmiş...