Kahırlının kalbine inerdi, zaten 1-2 gün sonra kahrından ölecek. 5 lira beklerken 50 liradan Halkbank alacak. Yazı ile elli liradan.
Printable View
Ben zamanımın çoğunu şehirden uzakta köyde geçiriyorum, sadece gerektiği zaman şehre iniyorum. Tamam fay hattındayım, 1. derece deprem bölgesindeyim ama tek katlı yığma inşaatım çökse bile kafama en fazla asma tavan düşer. Allah'ın beni koruyacağından hiç şüphem yok.
bu işin devamı gelecek de bakalım boyu nereye yetecek
seni sevmeyen ölsün TH !! nurol !!
hisse net'in alameti farikasısın!
Değerli arkadaşlarım, şu dakika yazmak için müsait olabildim.Geçmişte Sn.Trendhound için eleştirim olmuştu,belki de aynı düşüncedeydim ama sürekli dile getirmesinden dolayı ( yeri uygun değildi bana göre) biraz limonlu mesajım olmuştu.
Değerli insan Sayın Bahriyeli içinde (düşünce değil) hisse anlamında belki de tecrübesizliğimden ve bilgisizliğimden karşılıklı atarlaştığımız olmuştur.Kendisinden özürdiledim hatam olmuş ise...
Ben bu sayfalarda her daim, kaynak göstererek paylaşım yaptım..Hisse sahibiyim...Trade eden her kim olursa olsun takdir ettim,hisseyi 'A' TL'DEN Satan arkadaşımı da takdir ettim.
Yaklaşık 3 yıldır bu hissedeyim,trade etmeyi veya borsa konusunu bilmiyorum..Alanım değil ve kendimi yetiştiremedim..Ancak ben EMEKLERİMİ VERDİM VE BU HİSSEYE İNANDIM...Batsam da bu benim kişisel tercihim oldu...
Elimde hisse olupta hisse X tl olacak deyip istisnasız 3 yıl değil her gün bu fikrini belirten her kim olursa olsun sabrım zaman zaman bir noktaya kadar tahammül sınırlarında kalabiliyordu..Arkadaşım trade edebiliyorsan seni hep takdir ettim,bu hisseyi kar ederek sattığın için seni geçmişte ayakta alkışladım-ık...İnanmıyorsan bu hisseye 550 tane hisse buyur seni bekliyor orada pozisyon al dedik...Ama hem elinde hisse olmasın hemde gelip bu sayfalar da OLUMSUZ 3 yıl boyunca paylaşım ve düşünceleriniz olsun artık beni yordu-boğdu...Ben saygı bekledim emeklerim ve birikimim adına...Hisse sahibiyim ve gönlümden geçtiğini yazdım( olabilirde-olmayabilir de ama hisse sahibiyim-yatırımcıyım dedim) ve dün bir paylaşım yaptım..Efendim 11 TEMMUZ 2023 Tarihinde Nato toplantısı varmış yazmışım.( NOT: TOPLANTI tarihini bende karar almadım,natonun ilgili kişileri 11 Temmuz konusunda karar almışlar),küçük bir yatırımcıyım ben..
Sayın Bahriyeli ile atarlandığımız( hisse konusunda) günlerde oldu.Ama kendisine yakışanı yaptı ve geçmiş olsun dedi..Sağ olsun// varolsun..
ARD niyet kadar -olmamış bir düşünceyi karşısında ki insana empoze etmek kadar anlayışsızlık-dar görüşlülük yoktur-olmamalı da..Ben artık ne diyeceğimi bilmiyorum.Düşüncelerimi beğenmiyen arkadaşlarım; lütfen beni red durumuna alın.Benim 1 TL var ise sizin 100 TL olsun.YTD