Originally Posted by
Altagracia
.....sizce 2,32 den aşağı gelirmi ben cuma sattım büyük kısmını elimdekinin 2,38 ortalama ile yaklaşık, elimde biraz var daha, ama alabilirim de 2,32 altına vereceklerini hic sanmıyorum artik,....
Hocam,
Yazınız uzun olduğu için tamamını alıntı yapmadım... Fiyat olarak ne olur bu konuda bir fikrim yok...Yukarıda da yazdığım gibi bu tür durumlar öncesi kağıt çok hacimli fevri hareketler yapmalıydı, yapmadı....Açığa satış çok daha fazla olması gerekirdi gibime geliyor....Çünkü aşağıdan daha düşükten toplayabilme imkanları var iken bu fırsatı kaçırmak istemezlerdi diye düşünüyorum...Lakin Pazartesi çok dalgalı bir seyir olur.... Elinden malı çıkarmak isteyen KY, kapıdan ilk önce ben çıkayım diye hareket ederse taban bile olabilir... Öte yandan önce aşağıya hacimli sert sonrasında yukarı sert yapabilir...Bunlar sadece varsayımlar...Sonuçta belki bunun olabileceğini tahmin edebilenlerin ama bizim bilemediğimiz bu durum nedeniyle kağıt şelale yapmış ta olabilir...
8 TL den 1 000 lot 8 000 TL eder ve bedellide 1 000 TL yatırıp 1 000 lot alabilirsin.... Ama bu seviyelerde 8 000 TL ye yaklaşık 3 500 lot alınıp 3 500 TL yatırılıp 3 500 pay alınıp toplamda 7 000 paya ulaşılabilir ve uzun vadede kağıt fiyatı düşük olduğundan yükselme potansiyeli daha fazla olabilir.... Bu kağıt için önemi var mı bilemiyorum ama F/K :14.1 --- PD/DD :1.4 Bunlar makul...