Ben sıkıldım hacı...
Bu da sosyal medya taktiği...
Geçmişte de, "emekli etmek istedikleri Albay'lar için erken emeklilik" vb. diye şey etmişlerdi.
Askeri okullarda, Polis Akademilerinde zorbalama felan...
Tabii hepsi Fetö zamanı...
Printable View
Hani derler ya ibrahim Allah'a oğlunu kurban edecekti de allah tamam sınavı geçtin sonuçta en sevdiğin değer verdiğin kişiyi bana kurban ediyorsun diye bir hikaye vardı peki günümüzde ailesinden gizli iş yapıp sonrada doğurduğu çocuğu çöp konteynerine atan kadın yada anne adayı acaba allahtan ne kadar korkabilir biri peygamberlik sıfatına erişiyor biri ise ne durumda olayların bu kadar değişik karşılanması ne garip
Telefonda cümleleri tam kuramıyorum yazmak zor oluyor kusura bakmayın
Demek istediğim şu önceki davranışlar işe şimdikiler çok garip allah için çocuktan vazgeçen diğeri ölüm korkusu yüzünden vazgeçen
top gun maverick izleyelim napalım..
Çin niye sesini çıkarsın Gazzeye çıkardı mı? Elini ovuşturmak varken. Rusya da ses etmez.
Buradaki bazı yazıları da anlamıyorum. Esad zamanı rus s300-s400 kurulu iken bizi girerseniz vururuz diye tehdit eden Rusya İsrail sanırım 2 kez Suriye de hava saldırısı yaptı niye çalışmadı bu S300 ler S400 ler. Sanki şimdi Esad olsa müsade etmeyecekti gibi yazılar oluyor ilginç. Bir diğer konu Lübnan varsa işin içinde Fransa da vardır. Bence en az desteği İngiltere verir o da veriyorsa da göstermelik verir. ABD nin bu coğrafyada gereksiz kaldığı hergün onunda lehine.
İran bu coğrafyada herkesin arkasından iş çevirmese böyle yalnız kalmazdı. Daha adamlar yeni sanki kendi ülkelerinde herşey çok yolundaymış gibi Iraktaki seçimlere müdahale etmenin peşindeydi. Yine de verdikleri karşılık beklentilerin bence çok üzerinde.