Bu iddayı ortaya atanda art niyet ararım ben. Daha doğrusu diyelim aklına geldi böyle bir ihtimal yazdın.
Tamam. Ama hala ısrar etmek niye?
Printable View
Bu iddayı ortaya atanda art niyet ararım ben. Daha doğrusu diyelim aklına geldi böyle bir ihtimal yazdın.
Tamam. Ama hala ısrar etmek niye?
Ha aklıma gelmişken ev ödevi yapmayı severim ben.çok çalışkanımdır��
Neyse yav vazgeçtim. Birazda 10 milyon lot alacak olanlar çalışsın.
Herkesin bir hedefi var bu hissede. Amaci var. Kimisi tetikci belli gruplarin tetikcisi. Kimisi de gecmisteki yasanmisliklardan dolayi intikam pesinde. Kimiside kendi forumu canlansin pesinde. Ama ister olumlu ister olumsuz yazin, ister davasini geri cekenlere sattiniz deyin ister gormedik iftira atmayin deyin, ne derseniz deyin, hepiniz su anda bu hissenin reklamini yapiyorsunuz hic kimse farkinda degil mi bunun? Reklamin iyisi kotusu yoktur. Yeni yonetim kapta vaad ettiklerini hayata gecirdikce hissenin potansiyelini herkes KABUL EDIYOR ASLINDA. KAPTA GOZALTI PAZARINDAN YAKIN IZLEME PAZARINDAN CIKMAK ICIN BANKAYLA GORUSMELERE BASLADIK DIYEN , SU ANA KADAR PERSONEL E OLAN BORCLARI, VERGI BORCLARINI , OTEL UST KULLANIM BEDELLERINI ODEYEN KI BU BEDELLER 50 milyon tl ediyor, 50 milyon tl arsa fabrika satan ve kalan tekstil tasinmazlarini satmak isteyen bir holding. Gecen yila gore gelirlerini artiran bir holding. ASLA TATASI KAPALI MEMSA ILE MUKAYESE EDILEMEZ BIR HOLDINGTEN BAHSEDIYORUZ. GOZALTI PAZARINDA OLUPTA BU KADAR POTANSIYELI OLAN BIR HISSE VAR MI? Birisi cikmis demiski gozaltina giripte cikabilen kac hisse var? Falan filan. E be kardesim e be kardesim. 12 ayligi bi bekle bakalim. Gör bak 12 😲 ayliga holdingin gercek degerini bi gor bakalim. Banka borcunu yapilandirmasi bile biloncoda cok buyuk bir kar yazmasina vesile olabilecekken , niye bu kadar saldiriyorsunuz? Son 1 yilin kap haberlerini okuyun. Volborun bos muhabbetlerini okuyun o da lazim ama bu volbor ocaktan sonra burada hic yazamayacak duruma gelecek....o kadar iddialiyim. Bir adet volbor iste nolcak:)
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketin şu an tek sorunu vadesi geçmiş banka borçları eğer bu borçlar da yapılandırılırsa başka bir sıkıntısı yok zaten bu borçlarda mal varlığıyla kıyaslandığında şirket için büyük bir sorun teşkil etmez. Turizm sektöründeki canlanma ve devlet teşvikleri olsun ellerindeki otellerin ve diğer gayri menkullerin değerinin dört beş yıl önceye göre kat kat artması aslında şirketin ne kadar büyük bir potansiyelinin olduğunu gösterir fakat forumlarda bunlar yazılmıyor sadece gereksiz konular yazılıyor amaç elinde hissesi olanların moralini bozmak, hisseye yeni yatırımcı girmesini engellemek bunun amacının bu olduğu açıkça belli. Borsadaki şirketlerin hepsinin borcu var borcu olmayan yok ki şimdi bugün şirket areal bank borcunu yapılandırdık diye kapa haber düşse ne olacak bu olumsuz yazılardan etkilenip satan yada almak isteyip de vaz geçenler hissenin arkasında bakacak. Y.T.D.
4 YILDIR
hep bir sonra ki bilanço beklendi
ve
her bilanço hüsranın dan sonra bir sonra ki
beklemeye devam
bu arada endeks e bir bakın
çok giden hisselere değil sadece endeks e yada dolar a bakın
sonra karar verin
SAYIN
KEZBN HİSSELERİNE OLUMLU YÖNDE BAKAN KÜÇÜK YATIRIMCILAR
BU FORUMUN TÜM ESKİ KEZBN TOPİKLERİNİ OKUMADAN ve ARACI KURUMUNUZA SORMADAN DANIŞMADAN
KESİNLİKLE KEZBN ve BENZERİ gözaltı pazarı YADA yakın izleme pazarı NA DAHİL HİSSELERE BULAŞMAYIN
BUNLARIN TAMAMI BIST ve SPK TARAFINDAN KÖTÜ VE BERBAT EKONOMİK TEMELLERDE HİSSELERDİR
O NEDEN İLE BU PAZARDA İŞLEM GÖRMEKTEDİRLER
BUNLARIN TAMAMI NEREDE İSE İFLAS IN EŞİĞİNDEDİR
BİLGİLERİNİZE