dollara gömülmek için bahane ariyon gibime geliiy :he:
secimden önce rte cb olursa full dollar alirim diyenler coktu . sözünde durup dollar aldilar mi bilemiyorum.
Printable View
Cok korkunç yetkiler aldi
Yuksek yargiyi gazeteciler kim olcak onlar bile saraya baglandi.
Kisa da dalgalanma arada bist rallileri olsa da cumhuriyet tarihinin en kotu 5 yilina hazirlikli olun bence reel ekonomi olarak
Valla ben dun aldim. Bugun terse kaldik ama olsun. Eger bugunku mb karari ve uzerine damat ekonomiye getirilirse dolar almayacanda ne yapacan. :)
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vob 2 ye ayrıldı iyi oldu .
Bir Önerim var .
Bu muhabbet topiği de ikiye ayrılsın .
Biz burada kabineyi tarafsız olarak bekliyoruz .
Örneğin Daron acemoğluna ekonomiyi verseler takdir edeceğiz liyakatten ötürü
Ekonomi vasfı olmayan Berat Albayrak gelse tabii ki eleştireceğiz .
Fakat bazı arkadaşlar var , değil Berat , bizim mahallenin İmamı ekonomi bakanı
Olsa alkışlayacaklar .
İşte bu tür arkadaşlar için biat 24 , yalakalık 24 gibi bir topik açılsın
Orada devamlı birbirlerini , hükümeti yağlar yıkarlar .
Nasıl fikir ?
CV'sine baktım:
-Üniversiteyi İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinde okumuş,yüksek puanla öğrenci alan bir yer değil.
-Sonra Pace üniversitesinde finans yüksek lisans eğitimi almış.ABD'de Pace Üniversitesi vasat altı bir okul,ABD üniversiteleri arasındaki sıralamada 187'ci sırada.
Bu CV'ye sahip bir kişi büyük bir holding ya da uluslararası büyük bir şirkette yönetim katında çalışamaz,düz eleman olarak bile kabul edilmesi zor.Bu ülkede örneğin Harvard gibi dünyanın en iyi üniversitelerinden mezun,tüm öğretim ve iş hayatı boyunca üstün başarı göstermiş bir çok yetenek var.Öyle kişiler varken bu tür 'liyakat'ı ön planda tutmayan tercihleri 'şans'olarak değerlendirmek çok hatalı bir yorum olur.
Berat ekonomiyi aldıysa mb artik fiilen bitmis demektir.
Dedigim gibi ismi cumhur bankasi olur.
5 yil icinde olacaklari dusunemiyorum.
Not : tahminler uzun vade icindir.
Ekonomi ne kdr leş olursa olsun asiri ucuz kalinca arada ralliler olabilir.