10 yıllık tahvilin %22 olduğu bir ülkede hangi enayi bankalarda %18 faizlerle Tl tasarruf tutar cidden anlamakta zorlanıyorum. Ulan bu aç betoncu tayfasına paramı versinler diye bankada tutacağıma her fiyattan Dolar alır koyarım bir kenara.
Printable View
10 yıllık tahvilin %22 olduğu bir ülkede hangi enayi bankalarda %18 faizlerle Tl tasarruf tutar cidden anlamakta zorlanıyorum. Ulan bu aç betoncu tayfasına paramı versinler diye bankada tutacağıma her fiyattan Dolar alır koyarım bir kenara.
adamlar çinde, azerbaycanda 100$la 1 ay geçiniyomuş muhabeti yapardık eskiden
iş oraya gidiyor bu kafayla...
Terbiyesizliğin lüzumu yok boş yapma isim değiştirip burada papağan gibi aynı şeyleri tekrar ederek emek verdiğini mi zannediyorsun?ayrıca Sayın Epikurus kibarlık yapmış,sen bunu başka türlü anladın herhalde?
Söylediklerimi kibarca değil açıkça yazıyorum;4500 tl emekli maaşı alan odacının bordrosunu buraya koymazsan YALANCISIN:)
Hangi dalga boyunda yaşıyorsun bilmiyorum ve ne içtiğinide anlamadım? dün gece içi boş laflar ettin ben ve bir kaç arkadaş kanıtlarıyla itiraz ettik,iyi niyetli bir mesaj gelince havaya girdin...
Son olarak beni lütfen engelle ama bu konuya da papağan gibi boş mesajlar atarak konu kirliliği yapma,gerçekten hiçbir dayanağı olmayan slogan tadında mesajlar baydı artık,bana da cevap yazma boş tiplerle uğraşacak zamanım yok,senin gibi boş boş mesaj yazacağıma daima bilgili arkadaşları takip ederim.(şaka gibi tip,beni engellemekle tehdit ediyor..xD)
Son olarak değerli forumdaşlar bu boş mesajlar için herkes den özür dilerim,isim değiştiren boş tipler hariç...:kahkah:
Isbankasi dolar alım satın makası 8.5 kuruş.... sabahtan beri takip ediyorum aynı...normalde 1-1.5 kuruş olurdu....millet almasın diye yapıyorlar....is bankasında da eksen kayması var anlaşılan !!!!!
Asgari ücret = 150 $ x 10 Tl = 1500 T.l Yeter de artar bile Dolardaki artıştan bize ne diyen zevata.
İşbankası ne kadar insaflı...
Enpara da 11 kuruş!
akbank hep 10 kuruş...
zalimin makası varsa gemimin yönünü gram altına çevirmiştim.. tl'de tutupta birilerine yarayacağına al unut yapıyorum...
[QUOTE=HAKEM;2571078]Şimdi ben de işçi emeklisiyim.Primler yüksek yattığından denilen rakama yakın emekli maaşım.5000 e yakın emekli maaşı alan arkadaşım da var.SGK mesleğe bakmaz, yatırılan primlerin yüksekliğine göre emekli maaşı öder benim bildiğim.Genel emekli maaşı ortalaması benim bildiğim 1000 ila 2000 arasında.[/QUOTE
Sayın Hakem bu konu maalesef gereksiz uzadı,dönem dönem emekli olanlar kurum ,siyasi iktidar vb şartlar dolayısıyla iyi emekli aylığı alabilir,ama işçinin çalışırken aldığı aylık parada eskiden ikramiyede vardı,ör:babam devlet kurumunda işçi olarak emekli oldu,çalışırken yılda 4 maaş ikramiye alıyorlardı,ancak bunların emekliliğe bir faydası olmadı,2000 yılı öncesi emekli oldu ,şu an emekli aylığı asgari ücret civarı,maalesef genelide bu şekilde