🤣😀😀😀 harikasın
Printable View
Aynen dostum o kadarını sattım üç dört günde.Kalani duruyor.Ayrica aşağılardan biraz daha aldim dostum .Ama ben o spekler gibi değilim Uzun vadeli yatırımciyim. Ayrıca kimler almış kimler satıyor tabiki de izlerim. Ky lere o yüzden dikkatli olun diyorum.Adamlara koz vermeyin.10 tl yi görüp sonra petkim alirim falan yazarsak ,adamlar 10 dan önce bir yerlerde kucağınıza bırakırlar. Onların oyunuyla oynamak gerek.bin lot bile olsa söylememek gerek .By ler ve spekler bizlerin psikolojisine göre oynar.Forumlarda ,internet sitelerinde,oz3l forumlarda haberleri yayar,sır? Verir .Bu sırlar? Piyasada dolaşır, bu arada kendileri çoktan işlemlerini yapmış olurlar.kalanlaria da beklemek ve zarar etmek düşer.Be yazık ki.
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/yG5Lln.png
Seneye inşallah ilk 200 de
Mızrak çuvala sığmıyor 🤣😀
Bence de çok iyi gidiyor.Izlememiz gerekenleri izliyoruz. Siz akıllı bir kişisiniz.Sizin ve iki kişinin mantığına göre yön çiziyoruz.Bu bir ticaret .kimse başkası kazansın diye almaz.Alir ve zamanı geldiğinde en uygun yerden satar. Hissenin hikayesine göre başkalarını yönlendirir.Ve beklentiler üzerine alırız.Herkesten önce de çıkılır. Şu anda tahtayı kim frenliyor dersiniz acaba? Daha bilançoya bir ay var. Çok hizli gitmemek gerek
Artık forumlarda yazmayı bırakıyorum. Herkese başarılar.Sadece ky lere bir tavsiyem var.Rüzgara kapılmayın, o sizi sürükler. Sağlam ağaçlara tutunun.Meyve verdiği zaman ilk siz toplamaya çalışın. Meyve vermeyen ağaçlara yanaşmayın. Forumdaki yazılara da güvenmeyin.Burada yazılan olumlu beklentileri yazanlar ,kendilerine çıkış için yol açıyorlardır.Hoscakalin...