Originally Posted by
MOBIUSSOROS
sn emekli yine öğretici olduk rakamları verdik! kusuruma bakmayınız beğendiğiniz sn hayek e rakamlar üzerinden öğretici olunca size batmış olabilir! yukarıda rakamlar! Sizede tavsiyem kendinizi geliştirin borsadada tavan taban marjını bilmiyorsanız yatırım yapmayınız! Kırıcı ise bu cümle kırıcı olsun KABATASLAK DEMEK İSTEDİM DİYE BİR CÜMLE YOK! hatta bence sizde aşırı ağlak zırlak günlerce buraya yazdınız sizede ben dahil bu topikde bir çok kişi katlandı! Ama görüyorumki rakamlar konusunda hala kendinizi geliştirme bağlamında bir çabanızı göremiyorum öğretici ve gerçek rakamlar ile ilgili yazıma rağmen teşekkür edeceğinize!kARDEŞ DAHA ÇOK AĞLARSIN BU GİDİŞLE! Kendimizi geliştirelim araştıralım ! Ssdece patronlara yazmak ile veryansın etmek ile olmaz bu işler!Ha algı yaratma sn hayek e suçlamalarım konusunda fevri davranmış olabilirm! Ancak yukarıda da belirttiğim üzere! Tabandan bir malı alamazsın halka arz fiyatı oda ortalama açıklanmışken! Tabanıda verdiği bilgi YANLIŞ! onu belirttik eleştirildik! %20 marj taban 4 olsa diyor neye istinaden taban fiyattan alalım! halka arz fiyatı 4,45 spk açıklamışken! olaya bakın! Tabanda belirttiğim üzere 3,56 İKEN! Saygılar.
Yatırım tavsiyesi değildir.