TCD cansın, yine yapışacağım sana bu sefer daha da kenetlenerek...
Printable View
TCD cansın, yine yapışacağım sana bu sefer daha da kenetlenerek...
iran bağdat büyük elçiliğini füzeyle falan vursa ve burada bir kaç elçilik personeli ölse en az yüzde on olmak üzere belki de o gün tüm endeks taban olur. demek istediğinizi çok iyi anlıyorum. ama bütün mesele: iran bu çılgınlığı yapabilir mi? iran, böyle bir adım atarsa yoğun bombardımanlarla dolu birkaç gün içinde yüz yıl geriye gidecek şekilde bir alt yapı çöküşünü göze alır mı? zaten arada halk, fakirliği yoksulluğu ve yolsuzluğu protesto ediyor. böyle bir durumda kendi sonlarının da gelebileceğini hesap etmez mi? bizler açısından risk burada zaten. bu iş, bundan fazla büyümez diyorsak alışa geçmeli, daha çok su götürür, daha çok füze atılıp tansiyon yükselir diyorsak ta bekleyişe geçerek uygun seviyelerden altın almalıyız. her şey, öngörümüze bağlı.
Nazar degmesin
bir kucuk tavsiye sizlere. burada heyecan verenlere ya baska yerlerde hatta waren buffet olursa dinlemeyin. al sat kendi kararinizla verin kesin hatta hic bir sey bilmeden. bir coklari bura bakarak alis satis yapiyorla yazanlar 10 yazmayanlar 100 kisi ola bilir. sonra pismanlik oluyor. piyasanin en basit kurali kendin karar verdir.
son tavsiyem heyecan zamanlarda alis satis yapmayin. yatirim tavsiyesidir:)
iyi gunler gorusuruz!
Borsa da 23 aralik seviyelerine, yukselis in ilk basladigi seviyelerde imis iz dedi bloomberg deki sabah ki kizlar, kontrol etmedim ama bugun artis ile 1-2 gunluk zarari tedavi etmeye basliyoruz, full fon dayim sabirliyim dostlar....