İnfo Yatırım suwen tekstil için 93 hedef fiyat vermiş rapor hazırlamış 40 tl imiş hisse fiyatı %6 artıda çok yüksek hedef verince
Özkaynaklar 203 milyon
Satışlar 323 milyon dönem karı 42 milyon
Borç çok az
Piyasa değeri 2.3 milyar
Printable View
İnfo Yatırım suwen tekstil için 93 hedef fiyat vermiş rapor hazırlamış 40 tl imiş hisse fiyatı %6 artıda çok yüksek hedef verince
Özkaynaklar 203 milyon
Satışlar 323 milyon dönem karı 42 milyon
Borç çok az
Piyasa değeri 2.3 milyar
Ben 535 milyon tl kar gelebileceğini düşünüyorum.
İşlemlerimi 500 milyon tl kara göre yapıyorum
Patron isterse burada da aracı kurum raporları ve kurumsal alımlar gelir. İş patronun niyetinde saklı. Belki de hissede proje vardır yani belirli spekülatörler hisse fiyatını belli noktaya çekmek için patronla anlaşmalı bir planlama yapmışlardır. Hisse fiyatı belli bir noktaya çekildikten sonra da kurumsallaşma ve şeffaflık politikaları ile aracı kurum raporlarının gelmesi sağlanır. Böylece kurumsal yatırımcılar ve kurum raporlarını takip eden bireysel yatırımcılar da hisseye girer.
Ceyreklik 200-250 arasi net kar trendin devamı için yeterli olur kanısındayım.
Menderes için bir rapor yazilacaksa bunu ilk yazan info olur diye düşünüyorum. . Ancak daha once kur yükselişi sebebiyle ağızları yandığı için yoğurdu üfleyerek yiyorlar.
(En son nnf fonunda 4.6 mln lot vardi)
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tarım tarafinda o kadar ciroyu nasıl yapmislar anlamadım. Yanlis mi anlıyorum hisseyi taniyanlar açıklayabilir mi? Domatee spekulasyonunu anlamsiz buluyorum ama buna dokunmamişlar pek