24 Ocak'ta Classfied Briefing varmis ABD'de. Koronanin oncekilerden cok daha aggresif yayildigini soylemis experler. Senatorler para babalarini haberi yetistirmis.
Printable View
24 Ocak'ta Classfied Briefing varmis ABD'de. Koronanin oncekilerden cok daha aggresif yayildigini soylemis experler. Senatorler para babalarini haberi yetistirmis.
E ne yapalimn yani. Ona placebo effect deniliyor. Kelle paca o bu bir ise yaramiyor belki, ama insanlairn moralini yuksek tutuyor.
Butun dunya birbirine bagli. Hacisi osu busu farketmezdi, bulasacakti sonucta.
Cin gorusune katiliyorum ozer. Adamlar bunu firsata cevirecekler muhtemelen bir sekilde, butun dunyanin kirilmasini bekleyecekler.
Doktor bu arada sen ne yapiyorsun? Nasil onlemler aliyorsunuz sizlere bulasmasin diye? Allah kolaylik versin ortak.
Piyasalar vaka sayilarinda somut gelismeleri gormeden tepki vermeyecek gibi. Isteyen istedigi kadar para pompalasin.
Altın bu krizde resmen patladı. 3-4 yıl önce bu krizi yine bu sitede tek anlatan kişi DEVİR hoca oldu. Eski yazılarından okunabilir. Son bir çıkış olacaktı, ama 125 değil daha fazlası bekleniyordu o fazla gelmedi. Altın İçin ise dünya onun yenilemeyecek bir şey olduğunu krizde görecek deniyordu ve şimdilik göründü. Kriz ne kadar sürecek belli değil. Biz ülke olarak Avrupa yada Çin olmayız diyemiyoruz. 3-4 hafta içinde çok şey netleşecek. Faiz beklentisi gibi anketler olurdu. Sağlık Bakanlığı bir şekilde potansiyeli söylemeli. Temiz şehir varsa bunlar açıklanmalı. Tecrit bölgesel uygulanmalı ki ticaret devam etsin. Sebze meyve nasıl ihraç edilecek. Hazır tüketim bitti. Sac sakal uzayacak berbere gitmek bile riskli. Tv lerde İtalya ve kayıp sayıları var, ülke kendisini nasıl koruyacak bunlara odaklanmak gerekir. Ev hapsi ticaret için zarar verici durumda. Ülke risk pirimi 2008 sınırlarına geldi . Biraz daha ciddiye almak gerekiyor.
6 Gün evden çıkmamıştık. Bu sabah erkenden migrosa gittik. şunu al bunu al diye sepet doldu.( ayıptır demesi gözüme yeni rakı ilişti. hadi abicim benide al der gibi bakıyor. kıyamadım yeni rakıya. 1 büyük aldım attım sepete.)
Asıl anlatmak istediğim işi olmayana asgari ücretle çalışana allah yardım etsin arkadaş. bu kriz döneminde. çok zor o kardeşlerimiz için.