Suriyeliler için karın doyurma dogru da Turk vatandaşlar için yanlış
Printable View
Cafeleri vb kapattılar iyi güzel
Ama şu an bir sanayici olarak bizim sanayi sitesinde 300-500 kişinin çalıştığı firmalar var 1000 m2 yerde.
Yarım yamalak karantina yapıp bazı sektörleri kapatıp 20 gün geçince bu işe yaramadı bi 20 daha kapatalım derlerse o zaman işler kötü. Yap toptan 3 hafta karantina olsun bitsin.
Restaurantları kapıyorsun fırınlarda dk da 20 kişi giriyor içeri
Bankaların saatleri kısıyorsun kapıda 100 kişi sıra bekliyor
Böyle mi önlem alınır..
Yunanistan'da 624 vaka görülürken, 15 kişi hayatını kaybetti. Ve sonuç sokağa çıkma yasağı.. biz neyi bekliyoruz..
Tanidigi Kim dusunur bu saatte birinci dereceden akrabaniz degilse.
Hatta
Kendi isine de korkudan gidemezsin bile hastaneye, O virus kazara bulasir diye dusunup .
Otobuse binmiyon enfekte olmayayim diye
Hastane de risk , kimbilir kac kat daha fazla .
Yanlismiyim sayin hakem?
Dis agriyo mesela ,
Kolonyayi disime dokecem artik
Dis dolgumu bu Olay gecsin
Ondan sonraya erteletecigimi dusunur hesap ederim
Sokağa çıkma yasağı vaat ve teşvik vermesi lazım .
Gençler çıkmayın dışarı 65 yaş altı who ya göredir
18 yaş altı çocuklardır
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İngiltere de eczane ve market hariç heryer kapatıldı
Bi de neymiş insanlar ölsün istiyormuş ing hükümeti..
Sayın Hakem çok haklı ,bugün başıma gelen olay;ne olur ne olmaz diye yedek bir tüp vardı onu doldurayım dedim,telefon-sipariş,neyse 15 dk. sonra eleman geldi,boş tüp dışarıda,ben şifreyi gireceğim post cihazına ,adam tüpü bırakıp gidecek......
Öyle olmadı,adam geldi ,içeri girmeye kalktı,gerek yok tüpü bırak dedim,kablo lazım cihazın şarzı bitmiş dedi,ben arkamı döndüğümde adam içeri girmişti,yaklaşık 3-4 denemeden sonra ücreti çekebildi,aynı hı..yar çoğu kez ya cihazı unutur,yada geçerken dükkandan çektirirsin der bu sefer ücret tahsil edeceği tuttu,yani maalesef insan profilimiz bu..:notr: birde giderken bana felsefe yaptı taze badem;önce sağlık abi gerisi hikaye:oleyo: tabiki o gidince su-sabun ama ya adam virüslüyse....
Corona ilacı almayanların totosu 3.5 atıyor tabiki, ben sadece arada bir korkudan altıma hafifçe kaçırıyorum!:dvr: