Ins dediginiz gibi olur oynayacak parada birakmadik ilk defa baglaniyorum tek hisseye cok can.sıkıcı bi.durummus :))
Printable View
Ins dediginiz gibi olur oynayacak parada birakmadik ilk defa baglaniyorum tek hisseye cok can.sıkıcı bi.durummus :))
Sayin acemsah bey ben size muhalefet yapmak icin yazmiyorum lütfen yanlis anlamayin lakin ne bu calkanti biter ne de derimdeki salinma...11.80-1200 ufukta gibi
Yine 11.80 - 12 muhabbeti başladı. Yav arkadaş siz o rakamları burada telafuz edince, zaten millet kol kesmeye bahane arıyor, uzun sürmez gelir o dediğiniz yere.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kim kol kesiyo baş veririm 1 lot vermem niye yedirim parami 10 yilda gecse zararina mal verilmez
Yahu ahmet bey kardesim simdi ben görebildigimi yaziyorum bunu hissilestirmenin ne anlami var ki?dilerim ki alsin yürüsün ucsun.ama bugün 14 üstü olsaydi 15 üstü düsüsü yok sayardim dedim ama olmadi.buradan cikarim su;süründürecekler.ebediyyen durur demiyorum ama 16 mi önce 12 mi diye soranlara acizane asagisi agirlikli.yanilmamak Allah a mahsus dip not .
Lafı nerden alırsınız bilmem 20.000 lot tek kalem de alım girerim şimdi 200 lot alım yaptim .nazar boncuğu
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
20.000 lot 300.000 TL yapar 15 den gerizekalı olmam lazim
Havani alırsın ben 15.60 da uyardım .Testere doğrama makinası var dedim kızdıniz.Simdi siz düşünün ben izleyem