Temettülerimiz şimdiden bütün ortaklara hayırlı olsun
Printable View
Temettülerimiz şimdiden bütün ortaklara hayırlı olsun
Temettü den ben bişey anlamıyorum.simdi benim 1000 lotum var diyelim bugün kapanış fiyatıyla 23.900tl ediyor yarın temettü verecek fiyat yaklaşık 0 .60dusecek 23.90 dan 23.30 a.benim 23.900olacak23.300 . temettü 600 TL topla 23.900.ee ne anladık bu işten.fiyat dusmemeliki temettü aldık diyelim.
Yukarıdaki yazım 22 Ağustos tarihli !! O tarihte bu herifler Nisan fiyatlarıyla YILI FİYATLADILAR ,GÖRÜN ARTIK diye belirtmiştim . İlginç ve bir o kadar üzücü olan ise, insan haklı çıkmaya bazen kahroluyor. Yeni yılda artık ne yaparsa yapsın ,allah bu tahtacıyı süründürsün inşallah ..Başka da söyleyecek bir sözüm yok !
Ödeme
Teklif Edilen
Nakit Kar Payı Hak Kullanım Tarihi (1)
Kesinleşen
Nakit Kar Payı Hak Kullanım Tarihi (2)
Ödeme Tarihi (3)
Kayıt Tarihi (4)
1. Taksit
14.10.2020
16.10.2020
15.10.2020
2. Taksit
31.12.2020
05.01.2021
04.01.2021
(1) Kar payının şirket tarafından ödeneceği ve payın kar payı hakkı bulunmadan işlem görmeye başlayacağı tarih (teklif edilen).
(2) Kar payının şirket tarafından ödeneceği ve payın kar payı hakkı bulunmadan işlem görmeye başlayacağı tarih (kesinleşen).
(3) Payları Borsa‘da işlem gören pay sahiplerinin hesaplarına giriş yapılacağı tarih.
(4) Borsada işlem gören tipteki payların hak sahiplerinin belirlendiği tarih.
Yukarıdaki alıntı KAP dan, sanki 4 ocakta elinde bulunduranlara 5 ocakta ödeme yapılacak gibi anladım ,,,:rtfm: :drunk:
Benim gibi bu hisseden 10. temettünü alsaydın, temettü konusunu daha iyi anlayabilirdin sevgili ortağım.
Temettü candır :)
Ha, bu arada tabi petun maalesef son 10 senedir enflasyon/döviz artışı kadar karını ve dolayısıyla temettü miktarını artıramadı. En büyük sorunu bu. Yoksa temettü vasıtasıyla pasif gelir elde etmek isteyen için pırlanta gibi.
YTD