Printable View
Alıntı: Originally Posted by bdayım kimbilir belkide öğrenci kötütür yamuktur kimbilir :) Nicki özenle seçtim. Prenses zerafeti, Yamuk ise tahta hareketlerini ifade ediyor.
Alıntı: Originally Posted by Yamuk Prenses Evet ya hatırladım bak şimdi. Kaymakamı vardı oranın değil mi ? :kahkah: yok yok öğrenci iyiymiş hoca suçlu :)
Alıntı: Originally Posted by Yamuk Prenses Nicki özenle seçtim. Prenses zerafeti, Yamuk ise tahta hareketlerini ifade ediyor. zarifim ama tahtada yapmayacağım yamukluk yok diyorsun :)
Alıntı: Originally Posted by bdayım zarifim ama tahtada yapmayacağım yamukluk yok diyorsun :) :bravo: :bravo: :bravo:
Alıntı: Originally Posted by eyupsabri77 Yalova eskiden İstanbul ılcesıydı. Sonra ayrıldı İl oldu. Coğrafya hocanız cok kotuymus prenses😀 Birde EyüpSabri deyince hep kolonya geliyor benim aklıma bu gerçek ismin değil sanırım değil mi ?
Bu isimde var demekki bu konuda da tanıdığın yokmuş :)
Alıntı: Originally Posted by eyupsabri77 Sayın hans ve crolix ustadlardan ses yorum yok bu aralar. Bekliyoruz apartta.. çin ve s400 ü bekleyeceğim kendi adıma
Alıntı: Originally Posted by Yamuk Prenses Birde EyüpSabri deyince hep kolonya geliyor benim aklıma bu gerçek ismin değil sanırım değil mi ? ben tercüme edeyim Eyüp peygamberin sabrı var bende diyor hedefi ölümüne beklerim :kahkah: