Adana merkezli 33 ilde, FETÖ/PDY'nin askeri yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında 41'i aktif görevde 51 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
Printable View
Adana merkezli 33 ilde, FETÖ/PDY'nin askeri yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında 41'i aktif görevde 51 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
İngiltere Başbakanı Theresa May, Brexit anlaşmasının onaylanması durumunda istifaya hazır olduğunu duyurdu.
Ceyhan Limanı'nda BTC Terminalinde bekleyen tanker bulunmuyor. 8 tanker Ceyhan'a doğru yol alıyor.
erken giden alır benzini:)
Şırnak'ın Cizre ilçesinde, yoğun yağış sonrası oluşan sele kapılan bir araçtaki 2 kişi hayatını kaybetti.
MARDİN'de lokanta işleten Murat Bozdağ, hesap ödeme sırasında yaşanan tartışmaların önüne geçmek için müşterilerinin, tanıdıklarının oturduğu masaların hesabını ödemesine yasak getirdi. Bozdağ, bu uygulamayı ortadan kaldırmak istediklerini belirterek, "Bir arkadaşımız yanımıza çay içmeye gelmişti tanıdıklarının da hesabını ödemek zorunda kaldı. Bir çay içmeye geldi, 600 lira hesap ödedi" dedi.
İş kadını Leyla Alaton, "Cumhurbaşkanımızı son derece feminist buluyorum. Bunu çevresindeki kadınlara bakarak da görebilirsiniz. Eşi Emine Hanım; son derece güçlü, ne istediğini bilen, kararlı bir rol model kadınlarımız için. Kızları da öyle. Hepsi çok iyi eğitimli, güçlü, çalışan ve üreten kadınlar" dedi.
KONYA'nın Cihanbeyli ilçesinde 2017 yılında 1,5 saat içinde 4 ayrı evdeki 5 akrabasını, namlusunun ucunu kısalttığı ve domuz kurşunu kullandığı tek kırma tabir edilen tüfekle öldüren Atılgan Kümür'in (31), Konya 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'ağırlaştırılmış ömür boyu hapis' istemiyle yargılanmasına başlandı. Savunmasında kendisinin Amerika Birleşik Devleti ajanı olduğun ileri süren Kümür, "Bana emir geldi. 'Vur' dediler, vurdum. Birkaç kişiyi daha öldürecektim. Fakat acıktım" dedi. Gözaltına alındığında da benzer ifadeler kullanan Kümür'ün, akıl sağlığının yerinde olduğu yönünde rapor verilmişti.