güven had safhada.. hep bir bahane olur sn ucanlaz.
böyle düşüşlerde dönüş formasyonu görmeden girmemek gerekli daha öncede kozal a yazdım burayada yazayım...
TOBO VEYA 2'Lİ DİP OLMADAN ALMAK RİSK... SAATLİK VEYA GÜNLÜK GRAFİKLERDE..
Printable View
garanti bankasından 13 miilyon lot yb satışı var - ye geçti..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla g
Kozlakaların geçmiş hareketlerinde en fazla nereye kadar düşebileceği ve hangi sıra ile nasıl hareket ettikleri net gözükmekte..feto süreci hariç..sonraki tmsf süreci için geçerli bu durum..
Bakan açıklaması net...feto davaları en geç yıl sonuna kadar bitecek..bu hisselerin hikayesi farklı..özel durum mevcut...ayrıca feto davaları normal dava süreçlerinden çok çok farklı işlemekte ve yürütülmekte.. yorumlarken...değerlendirmeler buna göre yapılmalı ve diğer hisseler ile karıştırılmamalıdır..şahsi görüşümdür...
Nezaman girileceği konusunda hemfilirim zira ben de giriş ićin uygun yer bekliyorum..seçim özel durumundan dolayı geçtiğimiz hafta çıkış yapmistim..
Bu gün 6.00'ın altına sarkarsa bazı grafiklere göre 5.25'ler yolu açılmış olacak...
5.50 altında kademeli olarak girilebilir satışa mahkemeye çok inananlar için...
4.50'ye kadar da kademeli alım yapılabilir...
Bunu yapanlar duruma göre muhtemelen 4-6 ay beklerler sonraki hareket için... İyi senaryoda...
YTD...
Ben bu hisselerde artik 2-3 kademeli al sat lara yoneldim , caresizlikten . Bir noktaya gelince de 50% 50% halkbank ve aselsan dusunuyorum ..
Sent from my iPhone using hisse.net
kısa vadeli kozal grubunun en iyi beklentisi ağustostaki bilançodur arkadaşlar...