Printable View
kavunu kestim...........:yes:
Alıntı: Originally Posted by guneysu kavunu kestim...........:yes: Keramet kavunda değilmiş ki.. :he:
Alıntı: Originally Posted by DeliKAN Bu gece erken yatmam lazım. Uzaylılar gelip moleküllerime ayırmazsa yarın bi güney marmara taraflarını dolanıp geleceğim iki gün... inşallah.. :he: Kalacaginiz otelin adını yazin, Selim beylen mutlaka uğramaya çalışırız, gecen sene bizi ektiniz, dotunuz donduydu!:oleyo:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Kalacaginiz otelin adını yazin, Selim beylen mutlaka uğramaya çalışırız, gecen sene bizi ektiniz, dotunuz donduydu!:oleyo: Valla hava durumu da rüzgarlı gösteriyor ama.. hayırlısı.. :he:
Alıntı: Originally Posted by DeliKAN Valla hava durumu da rüzgarlı gösteriyor ama.. hayırlısı.. :he: Otel adi göremedim, bize ne rüzgardan içeride damnatirız önemli degil.:he:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Otel adi göremedim, daha çoookkkk beklersin, daveti:yes:
Alıntı: Originally Posted by guneysu daha çoookkkk beklersin, daveti:yes: Dendiği gibi bu da yamuk mu yani, Delikan falan deyince, adam gibim bir şey sanmıştım yahu!:kahkah:
Sanal kahraman, 57 corvette gibi. :kahkah: