Genel kurulda Gana yeni anlaşmada maliyetlerin düşeceğini söylemişlerdi ve bu hattan bahsetmişlerdi
Printable View
Yeni gelen zamla beraber Antalya'nın MW başı maliyeti 320-330 TL bandına geldi. Tahmindir.
Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İthalat ? Karlar eridi de elektrik mi ucuzladı gürcistanda?
Merhaba arkadaşlar , zaman zaman girip yazıyorum.
Daha önce de bahsetmiştim Aksen portföyümün sabit hisselerinden olduğu için fazla bakmıyorum bile.
Sadece gelişmeleri izlemekle yetiniyorum. 2.80 lerden beri Aksen sürekli portföuyümde. Sabit bir miktar var bazen artıyor bazen sabit miktara iniyor.
Bugün takaslara baktım yılbaşından bu yana küçükler satmiş, 3-4 kurum ise almış.
Satışlar dağınık alışlar toplu. Üstelk son 1 ydır ortlam sanırım 13 civarı fiyattan topladılar.
Hissede 2-3 gurup hisse toplama telaşında bazen kapış kapışa giriyor sonra çekiliyorlar.. Tahtayı anlık izliyorsanız görüyorsunuzdur zaten.
Yolu çok uzun diye düşünüyorum.
CITI SON 1 AYDA 2.5 MİLYON
GEDİK SON 3 AYDA4.3 MİLYON
ÜNLÜ 1.5 MİLYON
BİREYSEL EM.FONLARI 3.2 MİLYON ALMIŞLAR.
SATANLAR
GARANTİ 1.04 MİLYON, AK YATIRIM 965 BİN, İŞ YATIRIM 615 BİN
Görüldüğü üzere satışlar dağınık, Alışlar toplu arkadaşlar.
Son 1-2 aydır işlemlerin 13 ortalama civarı olduğunu düşünürsek, yaklaşık hesabima göre 11 milyon adet birileri topladı.
Parasal ifadesi 140 milyon TL diyebiliriz. 12 üzeri desek bile 140 milyonluk maliyetle alanların da bir hedefi olmalı değil mi.
NOT: Yatırım tavsiyesi değildir. Zira uzmanda değilim. Sadece kişisel tecrübelerin paylaşımıdır.
Kontrolmatik Kamerun'da şirket mi kurmuş ?
Kısmet artık. Var bir temennimiz...Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.