Kapitalist sistem inegin sagilmasina bagli. Inek tirsti, sut vermiyor.
Adamlarin sistemi batacak yakinda!
Printable View
Kapitalist sistem inegin sagilmasina bagli. Inek tirsti, sut vermiyor.
Adamlarin sistemi batacak yakinda!
en güçlü denilen kapitalist sistem de pazara bağlı.
pazar yoksa fişi çekiyor.
reklamlarla,korkuyla ,modayla ,tüketim hırsıyla ihtiyaç yarattığı devasal pazar insanı durdurunca sarsılıyor.
Haklısınız, hiç birisiyle mukayese edilemez, onlar siyasi oyunlardı, bu çok çok ama çok farklı bi şey.Alıntı:
Originally Posted by bahriy[B
Şahsen, genel durum iç açıcı görünmese de uzak olmayan bir sürede salginla ilgili olumlu bir gelişmenin yaşanacağı şeklinde.
Aidste bile günde 1 avuç hap alarak ta olsa neredeyse hasta insanı normal yaşam süresine kadar yaşatıyorlar artık ,ek hastalıkları yoksa.Bunda sorun aniden gelmesi ve zaman sorunu.
Virüsler bazı görüşlere göre yaşamın kaynağı ama yaşama da büyük tehdit .Bazı virüsler kansere bile neden olur.Rahim ağzı kanserinin tamamı, boğaz ,dil,penis ve ağız kanserlerinin de önemli bölümü bazi Hpv virüsünün neden olduğu kanserlerdir.Çapkınlık yapanlar daha dikkatli olsun, kondom bile bu virüsün bulaşmasına tam çare değil, kondomun olmadığı çevre vücut bölgelerinden geçebiliyor.
Vücuda giren Hpv virüsü hücre içine girerek kendini fotokopi gibi cogaltiyor.Kansere yol açabilen yukarıdaki bazı çeşitler bu esnada hücre Dna sının içine ederek bu hastalığa zemin hazırlıyor.
Bu anlattığım virüs çeşitleri Hpv virüsü olup şimdiki korona ile ilgisi yoktur,laf açılmışken bahsettim.
Kişisel düşüncelerim olup,yatırım tavsiyesi değildir.
Sayın doktorun yazılarını dikkatle okuyoruz. Zaman zaman bilgilendirmeleri bizim için büyük nimet. Teşekkür ediyoruz. Bu arada berberler kapandı, uçuş İçin kalan 46 ülke de kapatıldı. O halde bu rakam söylenenden fazla.
Azeri’de dolar bulunamıyormuş, muhtemelen orada bür develüasyon gelecek. En son 2-3 sene önce olmuştu. Para politikası tek elden yürütülen, ticaret tek elden yürütülen bir ülke. Azeri’de önce leydinin yani hanımefendinin sözü geçer. Yönetimde oldukça etkili ve güçlüdür.
Sayının zaten fazla olduğu çok açık, bunu kimse de gizlemiyor TEŞHİS konuldukça rakam açıklanıyor.
E beyan üzerinden dahilde işleme onayı bekliyorum Ankara’da memurlar 5 gündür kaçak. Beyzadelerin canı kıymetli. 657 memurlara virüs bulaşmayacak ama onların maaşını bizim gibi ticaret yapanlar ödüyor. Memurları göreve davet ediyorum özellikle şu benim belgemi çabuk onaylasınlar.