tam yerinde oldu yazı şapp diye oturdu valla... hele son cümle her şeyi özetliyor..
Printable View
Kumar mı oynuyoruz biz ...?
yatırım yapıyoruz yatırım ...
bunları haketmiyoruz çünkü kumar oynamıyoruz..
öyle istediğin gibi devasa hareketlerle kronttla oynayamazsın Spek hazretleri ...oynarsan sana 7 maddeyi gerekirse hergün yazarım 4-5 sene boyunca hem de ..
https://ipsnews.net/business/2021/06...ecast-to-2027/
https://www.marketwatch.com/press-re...026-2021-07-11
gerekirse data masking raporunu da satın alırım 2500 dolara ...
Oracle
Delphix
BMC Software
Informatica
IBM
Solix Technologies
Broadcom
Imperva
Dataguise
DataSunrise
Ekobit
DATPROF
Innovative Routines International
Very Good Security
HushHush
Krontech
LiveRamp
Thales Cloud Security
MENTIS
Immuta
oracle , ibm gibi dev isimlerin yanında krontech te var ..
4-5 sene boyunca burda sürekli bilgilendirme sürekli 7 madde ve her türlü bilgiyi paylaşırım ..
sen kronttla öyle istediğin gibi oynayamazsın..
Iyi gunler,
Ben 4 senelik Kront yatirimcisiyim. Ozellikle son yillardaki gelisme ve buyumeden dolayi cok memnunum. Hele kuresel hedefler beni kendimden geciriyor. Ancak son zamanlardaki hisse hareketleri icimize supheler dusurdu. Acaba bir sikinti mi mevcut? Kuresel hedeflerde sasma mi var? Ha bir de bu kuresel hedeflerin mahiyeti tam olarak nedir acaba? Hangi acilardan dunyada ilk 5e girme hedefimiz var, ve buna ulasabilecegimize dair ne gibi somut verilerimiz var, neye dayanarak bu hedefler konuldu. Hic bir bilginize ulasamiyoruz.
Lutfen bu mesajimiza da yanit vermemezlik etmeyiniz. Cunku cok yorulduk, psikolojimizi mahvetti bu son hareketler, tutunacak bir dal ariyoruz, icimize su serpin.
Akillanmaz yatirimci
-----------------------------------
Degerli yatirimcimiz,
Oncelikle ovgu dolu sozlerinizden dolayi cok tesekkur ederiz. Sirketimiz, SPK kanunlari cercevesinde hareket etmekte, borsada olusan hareketler ve muhtemel usulsuzlukler de onlarin takibindedir, sirketimizle bir ilgisi bulunmamaktadir. Yasadiginiz sikintidan dolayi ise uzuntulerimizi belirtiriz.
Sirketimizin faaliyetleri eskiden oldugu gibi devam etmekte, ivmelenmis bir ilgi yakalamis bulunmaktayiz. Kuresel captaki hedefimize hizla ilerlemekteyiz. Oncelikli ilk 5 yillik hedefimiz, musteri memnuniyeti ve websitesi tiklanma sayisi acilarindan olarak belirlenmis olup, gecen aylarda kazanmis oldugumuz Webbie websitesi yarismasindan sonra bu ay kazandigimiz Stevie websitesi yarismasi somut ornekler olarak gosterilebilir. Bu ivmeli ilgi, bizim hedefler konusunda supheden uzak bir inanc kazanmamizi sagliyor. Bilgilendirmelerimizi ise linkedin ve twitter gibi sosyal platformlarimiz uzerinden yapmaktayiz.
Musteri memnuniyeti acisindan da su anda bile Gartner'da en yuksek puanlari almis durumdayiz. Farkli bagimsiz degerlendirme kuruluslarindan da benzer sonuclar gorecegimizi umuyoruz.
Sayin yatirimcimiz, mesajlariniza cevap vermeme gibi bir durum soz konusu olamaz. Eger gozden kacirdigimizi dusundugunuz bir mesajiniz varsa lutfen tekrar atiniz. Eger mail adress uzantiniz .com ise o zaman spam kutusuna gidebilmektedir, mumkunse kurumsal emailinizi kullaniniz. icinize su serpecek seyler olarak, genel baskanimizin dedigi gibi, ortaklik ve satin almalara acik bir sirketiz ve urunlerimize essiz ozellikler katmaya devam ediyoruz.
Tekrar ilginiz icin tesekkurler
--------------------------------------------------------------------------------------------
Parodi mail ama mesaj yazsaniz da bundan daha faydali bir cevap alamayacaksiniz maalesef. Genel ifadeler, klise cevaplar
Yatirim tavsiyesi degildir.
Gerçekten bunların cevabına inanıyormusunuz.Kargalar bile güler.daha terbiyesiz bir benzetme yapacam ama terbiyem müsade etmiyor.hisse 10 günde yüzde 52 düşmüş yok şöyle iyiyiz böyle büyüyoruz masal masal.kardeşim senden habersiz operasyon çekiliyorsa elinde hisse geri alma silahı var kap yollama silahı var varda var.78 den 60 tl drn alan vede şirketine güvenip alan ky senin hangi sözüne inanacak.bunların aç gözünü ancak bir kalip sabun bir kürek toprak ve bir parmak pamuk doyurur.borsa artık yasal soyguncuların cirit attıgi yer olmuş.30 yıldır borsacıyim hiç bu son dönem kadar midem bulanmadı.her şey daha iyiye gidiyorsa yuzde 52 niye düşer bir hisse söyledikleri doğa kanunlarına bile aykırı.birde şunu soyleyeyim 30 yıldir sattığım hiç bir hisseyi tekrar almak için kötülemedim ama inandığım hisseyi överim çünkü inanip almışimdir.3 yıldır krontu taşiyorum daha bir lot satmadım satmamda ne olursa olsun.ya hero ya merro. Dünya siber dünyası olacak bu işi lütfü bey beceremezse ne yapacak daha büyük bir şirkete satacak.belki daha iyi olacak.dijital dünyada siber peynir ekmek gibi olacak.inanin benim vadem çok uzun ve yatirdigim paraya acil ihtiyacim yok.beni kızdıgim tek nokta 78 tl den alan ky kardesimin emeginin çoluk çocugunun rızkınin çalinmasıdır.zaten hepimiz zor kazaniyoruz.yazıktir günahtır.bazi arkadaslar elindeki lotlari sattiktan sonra hissenin düşmesi için güya çaktırmadan cümle aralarında pank yaratabilecek kelimelri kullanıyor bu da hoş değil.örnegin hisse 70 lerdeyken 50 lere gelsin tekrar fuuleyecegim diyen kardeslerim eger fullediyse şu an 37 de iken biride çıkip 27 lere gelsin fulleyeceğim derse hoşuna gitmez.sonuc olarak gerçek ky kardeşlerim 55 yaşindayim kul hakki yeyipte yüzünun gulenini görmedim.RABBİM bizleri çakallardan hırsızlardan pisliklerden uzak tutsun.herkese hayırlı kazançlar.ytd
Sn Usta siz tecrübeli bir borsacısınız.ben tuttugum hissenin formunu her gun defalarca okurum .yeni bilgi ve tecrübeli kardeslerimden bir şeyler öğrrnmek adına.Siz gayet normal olarak şirketin cevabıni yollamışsinız.sizlik bir yerme yok.benim tüm yazdıklarım insanları saf zanneden alay edercesine cevap gönderen kront yönetimenedir.sağlıkla kalın.ytd