Kimi nereye şikayet ediyorsun namaz ne zaman terkedilir Hz. Ali ye bak Hüseyin e bak şimdikiler hep böyle işlerine gelene menfaatlerine kadar Müslümanınsınız yallah
Printable View
Haaa güzel g7 zirvesi eylüle ertelenmiş ve ABD de olaylar hızla yükseliyor birsey olmaz diyenler 1 haftaya yatisir hersey diyenler görelim bakalım ne olacak genelde bu işler hep böyle oluyor çok ufak birsey büyüyor ve kaos ortamına geliyor bir anda aklıma şimdi şu geliyor polis zaten şuan cinayetten yargılanıyor adamı da savunan kimse yok peki olaylar niye bu kadar büyüdü acaba aklimda deli sorular
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Viop borsa hisse tahmini yap ama Trollük yalakalık yapma affın sebebi bu
Siyaset olayına bende tamamen katılıyorum ben devlet memuruyum mesela ve CHP liyim ve bunu kimseden de saklamam çünkü bu bir görüştür ve görüşümde özgürüm kimseye saygısızlık ve hakaret etmediğim sürece kimse beni düşüncelerimle yargılayamaz tartışma eleştiri yaparım ama kimse yi de düşüncesinden dolayı yargılamaya hakkım yok hakaret alay küfür olmadığı sürece ve olayları manipule etmeden herkes ile tartışabilirim tartışmak kötü birsey değildir ama bizde tartışmak kavga anlamına geliyor nedense neyse fazla yazdım uzatmaya gerek yok
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Banada gelmiş biz bize yeteriz 10 tl ateşle sene sen talepte bulunmayan trolüne her ay sorgusuz bin tl gönder benden de 10 tl dilen
Hırsız değilim ama cahil asla değilim