https://i.hizliresim.com/6gJOtd.png
Printable View
Bak bakalım mal VİCENTE yazılar burada faiz açıklamasından bir gün önce kapanışa doğru 5 dk graf paylaşılmış.
7.48 stoplos lu tahtaya girdim faiz artırımı yapılacağı gün 7.60 yaptılar , yukarda ne yazmışım bir gün önce formayı yarın sana teslim edeceğimi , dediğim gibide argoritmik hareketlerde sıkıntı gördüğüm için 7.59 sattığımı tahta 7.60 bandında yadım .
Bizde herşey net ama sen ahlaksızlık peşinde koşup yanlış yapıp çarptırarak buraya aktarıyorsun yapma bunları .
Kusura bakmayın bu şekilde yazmadan bunlar anlamıyor.
bol kazançlar
petkm de 8.40 lardan biz dikkat edin derken sen foruma gelip dalga geçiyordun vicente , insanlar her gelişinde sülalene saydırıyordu hatırlıyorsun dimi , sen yine kah kaha emojisi koyuyordun hadi şimdi si................... git.
Kaybedince sinirlenceksen hic girme bu ise :)
Hahaha vicente garan da zararda
Hihihi garan almis
Tek kotu laf etmedim
7.51 den geregini yaptim :party:
O gune kdr bankalari kotule ben sattığımi al ve 2 seansta kagit coksun
Uzucu haklisin
Gecer takma kafana bu kadar :ok:
Toyota ve Hino Trucks hidrojen yakıt hücreli ağır ticari araç geliştirme kararı aldı
Toyota, ağır ticari araçlara olan talebin artmasıyla birlikte Toyota Motor Kuzey Amerika (TMNA) ve Hino Trucks iş birliğiyle Kuzey Amerika pazarı için hidrojen yakıt hücreli elektrikli ağır ticari araç geliştirme kararı aldı.
Toyota açıklamasına göre, her iki şirket, Toyota'nın yakıt hücresi teknolojisini ve yeni geliştirilen Hino XL Serisi şasisini kullanarak, zararlı emisyonları olmayan, yüksek kapasiteli bir ağır ticari araç üretecek.
2020 yılının başında Japonya pazarı için geliştirileceği açıklanan 25 tonluk yakıt hücreli elektrikli ağır ticari araç çalışmasının ardından, Kuzey Amerika pazarına yönelik bu yeni çalışmayla Toyota-Hino Trucks işbirliği daha da genişletildi.
Açıklamaya göre, yeni yakıt hücreli araç ile ilgili ilk tanıtımın 2021'in ilk yarısında gerçekleşmesi planlanıyor.
Sessiz ve güçlü bir performans sunacak olan yakıt hücreli ağır ticari araç, sadece su buharı salımına sahip olacak.
Toyota, 20 yılı aşkın yakıt hücresi teknolojisi çalışmalarını Hino'nun ağır ticari araç deneyimiyle birleştirerek yenilikçi ve yüksek kapasiteli bir ürün ortaya çıkaracak. Aynı zamanda Toyota yakıt hücresi teknolojisi, artırılmış menzille birlikte ticari açıdan kullanıma uygun ve çevreci bir çözüm sunacak.
Kaynak : Anadolu Ajansı