Printable View
Alıntı: Originally Posted by el turco erdemir 17,95 şu an. süzüle süzüle çaktırmadan geldi. tam tekniğe uydu. garan aynı şekilde. eline sağlık pala efendi. İnandın sende, Bencamin spota bak vadeliye bak... Pozisyonel furuyor.... Onun elinin ayarını....
125 binlere çok sert dalıp çıkacak spotta bayramdan sonra oradan kar al yaparım
bişey keşfettim ne zaman martingale yapsam ütülüyorum.
Alıntı: Originally Posted by EMEKDAR İnandın sende, Bencamin spota bak vadeliye bak... Pozisyonel furuyor.... Onun elinin ayarını.... ben hesabıma bakarım abi. tuttu mu? tuttu. çarşamba en tepelerden garan eregl açmıştım. buraya yazdım. bereket versin.
Alıntı: Originally Posted by akcay sabah vadeli 1,500 üstündeyken yazdım... olay gayet basit... neyse uzun barlar oluşabilir kapanışa dikkat edin... elbet bir gün sizde kazancaksınız boğalar... :) bak kurban bayramıda geldi pala erkenden kesmesin sizi... sırayla mezbahaya almaya başladı... kör bıçakla kesiyor...
Alıntı: Originally Posted by el turco ben hesabıma bakarım abi. tuttu mu? tuttu. çarşamba en tepelerden garan eregl açmıştım. buraya yazdım. bereket versin. Tebrik ederim... Ama güvenme ona.... Fırsat verme,pişman eder.. Demedi deme..:)
Alıntı: Originally Posted by sahingonul bişey keşfettim ne zaman martingale yapsam ütülüyorum. işlem aralığını geniş işlem miktarlarını çok düşük tutarsan çalışır ama attığın taş ürküttüğün kurbağaya değer mi o ayrı konu....
Alıntı: Originally Posted by metin68 gaz mı bulduk altın rezervi mi maraş meselesi mi :drunk: burdan söylemem kıbrıstan diyecem dediğine göre altın maltın değildir; muhtemelen maraş müjdesidir...