https://i.hizliresim.com/8i7vn3g.jpg
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
Printable View
https://i.hizliresim.com/8i7vn3g.jpg
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
Piyasa konuşayım
Mb elini belli etti 13.50 üstü kura müdahele ediyor
Piyasa bunu görüp mb yi sıkıştıracaktır
Mb kısa sürede ani bir toplantıyla faiz artırımı gelebilüüü
Ben vakko giyen adama bir şey demem. Hakkıdır.
Benim dikkat ettiğim şey insanın her şeyiyle uyum içinde olması. Yani vakko giyip, range binip, 2 hizmetçi ile şehir merkezi villada kalıyorsan başım gözüm üstüne.
Ama mesela vakko giyip kesinlikle aşağılamak için söylemiyorum ki kendimizde de var, ciliyo arabaya biliyorsan orada duracaksın ağa. Vakko seni giymiş yani anladın mı. Gerek yok.
Abd gittiğimizde mesela arkadaşlar 20 30 dolara lacoste filan bi alıyorlar görmen lazım valiz alıp içini dolduruyorlar... ( şimdi değil 4 5 sene önce) ya abi sen lacoste giysen ne olacak anladın mı kasma gerek yok. Skoda araban varsa içinden burberry ile inmenin çok anlamlı bi şeysi yok.
He heves eden de ediyor abey etsin ne edek o da öyle rahat ediyor - artık edemeyecek geçmiş olsun :)
Cauti abey arkadaş xc90 kendine aldı çok beğendi eşine de aldı. Ama decathlon giyiniyor çok rahat diyor. O adam skodali vakkoluya göre daha şey yani bilmem anlatabildim mi.
( kendi arabm skoda - full full ama skoda zukerb sonuçta)
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
viop'tan kazandığın para ile yemek yememek ne demek?
viop haram demek ne demek ??
viop faizi haram ne demek ??
hepsi anlamsız önermeler..vioptan kazandığın para ile yemek yemiyor olabilirsin ama başkasının yemesini engelliyorsun..zira sen kazandıysan başkası kaybetti..
balık tutup balığı geri koyman gerekirdi denize bu kadar yüksek perdeden konuşuyorsan..yemek yemiyor olabilirsin ama eşin alışveriş yaptığında o haram olmuyor mu?
bence değil ama sen haram kabul ettiğin için söylüyorum ha yemek ha alışiveriş ne farkeder..
viop haram de sonra gel burada işlem yap...sonrada millete tutarsız de...vay anasını...bir de viopta kazandığını yemiyormuş...o para cebine girdi mi girmiştir...ister ye ister çöpe at...ister bağış yap...ne bok yersen ye ama o para sendedir...
tutarsızlık mı dedin?