Alanlar
Aynı cete
Long açmış
Yada şhort kapamışSM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Alanlar
Aynı cete
Long açmış
Yada şhort kapamışSM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir ara motorin içine %2 bitkisel yağ konuluyordu, biodizel üretim işi karlı idi, şimdi bitkisel yağ daha pahalı gibi hala koyuyorlar mı bilmiyorum.
Bu arada cafe'lerde oturma ücreti diye bir şey çıkmış. Yarım saatte bir ekmek ve su hariç bir şey ısmarlamak zorunludur diye eskiden yazı olurdu menude, Elektrik/doğalgaz ücretini muhtemelen çay vs kurtarmıyordur.
https://i.hizliresim.com/8vbw8cs.jpg
Sildim yazıyı, tavsiye niteliği içeriyordu.belli olmaz bu işler, bakarsın bi hafta sonra orda olur fiyat :he:
Kasa epeyce boşalmış olmalı.
Bakalım ne kadar
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
memlekette 90'lar çok çok iyiydi yeah diye gezen bir güruh var. tabii şimdikinden genel olarak iyiydi ama kahveye oyuna oturmuşsan 15 dakikada bir çay gelirdi. istemem diyene kapıyı gösterirlerdi.
reis bu 90'lar çok iyiydi diyen tayfanın da özlemlerini gidermek için böyle bir hamle yapmış olabilir.
Adam 19 dan 14 e indirdi faizi resmen pert etti ülkeyi , sıkı duruş sürseydi faizide 24 civarına çekseydi dolar 9.5 lirayı geçmezdi , yazıklar olsun...
BBHT'de akşam üzeri 3 kişiye bağlandılar 3'ünde de polar kazak vardı, GANT, US. Polo, üçüncsünü göremedim. Bende de var geçen yıl 4-5 tane aldım noname ama sıcak tutuyor.
Para ile ilgilenenler bile evde kaloriferi kısmış durumda.
kurun artmaması ıyı mı yuzde 48 olan yerde yuzde 17..20 faız....zarar........kur artarsa devlet zarar yazar.....artmazsa vatandaş...bence mb vatandaşa karsı sort acmıs gıbı bısey olur....aynı borsa gıbı oldu....kımse para kazanamaz gozukuyor...reel bazda ancak......ya mb kaybedecek ya vatandaş enflasyon karsısında ezılecek ılgınc bır durum...vatandaş nasıl kar eder....guzel bı bılmece ....cevap...su olur heralde enflasyon yuzde 20 altına duserse pekı ne zaman en erken 1.1.5 yıl gıb ı gercekten acaıp bır durum...