Seçimlere kadar dediğin olursa olur olmazsa 1. Çeyrek te iyi makyaj yapması lazım oda mayıs 15 olur nede olsa 3 tl uzak duruyor ful giderse ersu gibi iz bırakır.
Printable View
Sanırsın ENKA enerji satılıyor. 30-40MW santralin satisina dahi Rekabet Kurumu bakiyorsa vah halimize...
İş Enerji Yatırımları AŞ ve Göktekin Enerji AŞ; Göktekin Enerji’ye ait Metafor Yenilenebilir Enerji ve Elektrik Üretim AŞ ile Knot Enerji Elektrik Üretim AŞ’nin İş Enerji’ye devri işlemi için Rekabet Kurumu’na başvuru yaptılar.*
Metafor Yenilenebilir Enerji, Bingöl ilinin Karlıova ilçesinde, 49,7MW kurulu güç sahibi Metafor Rüzgar Enerjisi Santrali’nin (RES) tek ortağı.*Knot Enerji ise Ağrı Taşlıçay’da 33,6MW kurulu güce sahip olan Yakaağzı RES’i işletiyor.
Her iki santralin de hibrit santrale dönüşmek üzere; güneş enerjisine dayalı yardımcı kaynak tesisi projesi bulunuyor.*İş Enerji Yatırımları AŞ de yüzde 85 hissedarı olduğu İş Yenilenebilir Enerji Proje Yönetim Danışmanlık AŞ üzerinden toplam 77MW’lık kurulu gücün de ortağı konumunda.
Metafor Yenilenebilir ve Knot Enerji’nin devri gerçekleşirse İş Enerji’nin toplam kurulu gücü 160,3MW’a yükselecek.
akenerjinin basvurusu var mi,nereden takip edebiliyoruz bilen var mi?
Kap'a falan göndermez bunlar
Rekabet kurumuna baş vurmuşlar
Tarih : 8.2.2024 Dosya No : 2024-2-013
Niteliği : Devralma Pazar :
Metafor Yenilenebilir Enerji ve Elektrik Üretim Anonim Şirketi Knot Enerji Elektrik Üretim Anonim Şirketi’nin Göktekin Enerji Anonim Şirketi İş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi
Metafor Yenilenebilir Enerji ve Elektrik Üretim Anonim Şirketi’nin Knot Enerji Elektrik Üretim Anonim Şirketi’nin Göktekin Enerji Anonim Şirketi (“Göktekin Enerji†veya “Satıcıâ€) tarafından İş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi’ne devredilmesi
Ayni haber o.
Akenerjinin de var mi boyle bir basvurusu onu merak ettim
Çünkü bizim şaban oğlu şabanlar alir satar , 2 sene sonra haber verir.
Hibrit başvurusu yaptilar mi mesela?
Aksa akrilik bilançosunu açıklamış:
enflasyon muhasebesi muhabbetine 2022 ve 2023 yılını öyle bir şişirmişler ki botokslu magazincilere benzemiş.
Bizim defterleri de aynı tipler tutuyorsa işimiz iş.