yani birisi yeni alım için sormuştu pdd si yüksek falan degilmi diye oda artık temkinli olunmalı türünden bir şeyler yumurtladı ..evet sn keko sanki tahtada bir temizlenme emareleri var..
Printable View
direnç bölgeleri zaten genelde temizlenme yerleri oluyor...artık gitmez veya artık bu kadar yeter diyenlerin risk almayarak sattığı yerlerdir oraları...ama oraları da güçlü bir şekilde geçildiğinde satanlar bu sefer de pişman oluyorlar ve hissenin fiyatına bakmadan panik ile agresif alıyorlar...bu panik alışlar da hisseyi yukarıya ivmelendirerek yeni zirveler yapılmasına neden oluyor...
o yüzden de önümüzdeki önce 65 sonrasında 69 ları geçersek çıkışımız bir anda ivmelenecektir...ben bu ihtimali seviyorum...adım adım bu dirençlerimize yürüyoruz...
amerika ve suudi arabistanda fabrikalar kurulması yabancı yatırımcıların çok beğendiği yatırım şekilleridir...takasları takip etmediğim için yabancıların durumunu bilmiyorum...acaba hissemize ilgi gösteriyorlar mı ?? yabancı geleceği parlak büyüyen hisseleri uzun vadeli alıp beklemeyi seviyor...
Bu haberlerin son bir aydır geldiğini göz önünde bulundurursak yabancı belirgin alışı yok . Daha öçnce de Hakan kocaer trafından yapılan açıklmada; 22.03 tarihinde 49.70 fiyat ile yabancı sermayeli kurumsal bir yabancıya satış işleme gerçekleşmiştir şeklindeki satış12.5 milyon lot önce işbanka sonra yatırım fonlarına gitmiş. o tarihten bu yana bu fonlar piyasaya dönüp 3 m lot yedirmiş...